Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2018, 19:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sólovka Flasha konečne našla režisérov. Nakrútia ju scenáristi Spider-Man: Homecoming

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na rýchlonohého superhrdinu v podaní Ezru Millera dohliadne dvojica John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein.

Tak sme sa konečne dočkali. O DC komiksovke Flashpoint sme doteraz vedeli akurát to, že sa inšpiruje príbehom Flashpoint Paradox, ale projekt až donedávna nemal režiséra. Warner Bros. však teraz angažovalo dvojicu John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein.

Tí majú za sebou napríklad mizerne prijatú komédiu Vacation či akčný komediálny thriller Game Night, ktorý vstúpi tento mesiac do našich kín. Okrem toho sa podieľali na scenároch k snímkam, ako Horrible Bosses, Horrible Bosses 2, The Incredible Burt Wonderstone a Cloudy With a Chance of Meatballs 2. Čo sa týka superhrdinských filmov, tak Daley a Goldstein nie sú úplní nováčikovia, keďže majú na svedomí scenár k úspešnej marvelovke Spider-Man: Homecoming.

Sólovka Flasha konečne našla režisérov. Nakrútia ju scenáristi Spider-Man: Homecoming
Zdroj: Warner Bros.

Je pravdou, že by sme si na režisérskom poste pre Flashovu sólovku vedeli predstaviť aj povolanejších tvorcov, na druhej strane je asi dobré, že sa projekt konečne pohol z miesta. Pôvodne sa pri ňom vystriedalo niekoľko režisérov. Snímku mali pôvodne točiť Phil Lord a Chris Miller, ale dali prednosť sólovke Han Sola (odkiaľ ich neskôr vykopli), záujem mal aj Seth Grahame-Smith či Rick Famuyiwa (Dope).

V septembri 2016 bolo ohlásené, že scenár je hotový, lenže práve Famuyiwa v októbri 2016 projekt opustil a rýchlonohý superhrdina bol odvtedy bez režiséra. Scenár dostal za úlohu prepísať Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword). Počíta sa, že v snímke sa objaví aj Ben Affleck ako Batman, Gal Gadot v úlohe Wonder Woman a Billy Crudup ako otec Barryho Allena. Rolu Iris West by si mala strihnúť Kiersey Clemons. Premiéra je stanovená na rok 2020.

Sólovka Flasha konečne našla režisérov. Nakrútia ju scenáristi Spider-Man: Homecoming
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia