Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 12:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Koho si zahrá Leonardo DiCaprio v novom filme Quentina Tarantina?

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Dorazili ďalšie informácie o očakávanej snímke kultového režiséra.

O novom filme Quentina Tarantina dostávame informácie dávkované naozaj striedmo. Projekt stále nemá názov, ale už vieme, že príbeh sa bude odohrávať v roku 1969 a zo všetkého najviac by mal pripomínať kultový Pulp Fiction. Faktom tiež je, že v snímke sa objaví aj Leonardo DiCaprio, pre ktorého pôjde o druhú spoluprácu s Tarantinom (po Django Unchained). Koho si teda DiCaprio zahrá?

Mal by stvárniť herca, ktorý mal svoj vlastný westernový seriál menom Bounty Law. Ten sa vysielal v rokoch 1958-1963 a jeho hlavný herec by chcel preraziť vo svete filmu. A práve v roku 1969, keď vrcholí hnutie hippies, sa dostane do Hollywoodu a dostane nápad odcestovať do Talianska, kde by mohol nakrútiť nízkorozpočtový western.

Koho si zahrá Leonardo DiCaprio v novom filme Quentina Tarantina?
Zdroj: Weinstein Company

Na pozadí týchto udalostí by sa film mal zaoberať tiež neslávne známymi vraždami "Rodiny" Charlesa Mansona. Tí okrem iného zavraždili aj tehotnú Sharon Tate, manželku režiséra Romana Polanského. Ponuku na túto rolu údajne dostala Margot Robbie.

Tá nedávno poznamenala, že sa spoluprácii s Quentinom vôbec nebráni. Dúfajme teda, že sa jej vo filme dočkáme. Okrem toho sa do jednej z ďalších úloh zvažujú Tom Cruise či Brad Pitt. A podľa posledných správ by Tarantino rád obsadil aj legendárneho Al Pacina. Dátum premiéry novej Tarantinovky je určený na 9. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia