Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2018, 5:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ready Player One v najnovšej upútavke pritvrdzuje. Dočkáme sa najcoolovejšieho filmu s popkultúrnymi odkazmi vôbec?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Steven Spielberg v nás vyvolal obrovské očakávania. Podarí sa mu nesklamať nás?

Tiež sa už neviete dočkať tohto skvele vyzerajúceho sci-fi podľa úžasnej knihy od Ernesta Clinea? Réžie sa chopil Steven Spielberg, bez ktorého by kniha možno ani nikdy nevznikla a autor v nej na tohto tvorcu a jeho počiny náramne odkadzuje. Steven tak musel film dosť easter eggov a narážok zmeniť alebo vynechať. Nechcel, aby snímka pôsobila dojmom, že skladá poctu sám sebe. 

My sa však na všetky tie popkultúrne odkazy nesmierne tešíme a zároveň dúfame, že Ready Player One bude hlavne kvalitným sci-fi. A v tom prípade nech aj kráľovsky zarobí. Nakoniec, Ernest Cline pracuje na pokračovaní knihy, takže sa v budúcnosti môžeme dočkať aj ďalších častí.

S blížiacou sa premiérou (29. marec) a taktiež Super Bowlom (rátame, že Warneri si tu zaplatia svojich 30 sekúnd) sa pomaly rozbieha nával trailerov a televíznych spotov, pričom ten najnovší máte k dispozícii nižšie. Viac informácií, obrázkov či videí nájdete tu. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia