Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 20:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Komiksovku o Chrisovi Prattovi s osobnosťami kovboja, ninju a vikinga natočí režisérska seriálov Game of Thrones či Breaking Bad

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Cowboy Ninja Viking sa začne natáčať už o niekoľko mesiacov a štúdio Universal Pictures konečne odhalilo aj režisérske meno, ktoré sa o ňu postará.

Filmovej adaptácii rovnomenného komiksu s názvom Cowboy Ninja Viking sme sa naposledy venovali ešte koncom minulého roka, keď štúdio Universal Pictures oznámilo, kedy plánuje začať s natáčaním. Odvtedy už ale obehlo niekoľko dlhých mesiacov, pričom za celú dobu nepadlo v súvislosti s potenciálnym režisérom jediné potvrdené meno.

Tomu je však teraz definitívne koniec, pretože podľa známeho magazínu The Hollywood Reporter sa réžie ujme skúsená Michelle MacLaren, ktorá údajne v boji o tento post porazila tvorcov, ako Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2) či Rick Famuyiwa (Dope).

Komiksovku o Chrisovi Prattovi s osobnosťami kovboja, ninju a vikinga natočí režisérska seriálov Game of Thrones či Breaking Bad
Zdroj: MGM

MacLaren počas svojej doterajšej kariéry síce natočila nevýrazný celovečerák Population 436, oveľa väčšiu popularitu ale získala vo svete televízie, a to vďaka réžii epizód v takých seriáloch, ako napríklad Breaking Bad, The Walking Dead, Hell on Wheels, Game of ThronesThe LeftoversWestworldBetter Call Saul či The Deuce. To už je skutočne úctyhodné množstvo, čo poviete?

Príbeh sa bude točiť okolo Duncana (Chris Pratt), člena vládneho programu s osobnosťami kovboja, ninju a vikinga. Keď sa tento program rozpadne a z mnohých výborne vytrénovaných agentov s poruchou osobnosti sa stanú nájomní vrahovia, je práve na Duncanovi, aby ich všetkých vypátral.

Komiksovku o Chrisovi Prattovi s osobnosťami kovboja, ninju a vikinga natočí režisérska seriálov Game of Thrones či Breaking Bad
Zdroj: Marvel Studios

Za pôvodnou verziou scenára stoja Paul Wernick a Rhett Reese (Zombieland, Deadpool), ktorých prácu neskôr prepísal Craig Mazin (The Huntsman: Winter's War, The Hangover 2 a 3). Premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 28. júna (června) 2019 a ďalšie informácie nielen ohľadom príbehu nájdete tu. Ste spokojní s výberom režisérskeho mena?

Domov
Zdieľať
Diskusia