Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 20:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Oficiálne: 8. séria právnickeho seriálu Suits je potvrdená. Postavy Mikea a Rachel v nej už však bohužiaľ neuvidíme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

NBC potvrdilo radostné i smutné správy.

Populárny seriál z právneho prostredia sa v súčasnej dobe nachádza v prvej polovici svojej siedmej série. Ešte predtým než tvorcovia vypustia do sveta jej ďalšie časti, máme konečne oficiálne potvrdené, že ôsma séria Suits sa stáva realitou. Bohužiaľ ale NBC Universal a USA Network prichádzajú aj so smutným konštatovaním. Postavy Mikea (Patrick J. Adams) a Rachel (Meghan Markle) už v novej sérii neuvidíme.

Prakticky nejde o žiadnu ohromujúcu novinku, pretože o odchode hercov sa už dlhšiu dobu šuškalo, no až doposiaľ sme si so sto percentnou istotou nemohli byť istí, ako to s nimi v skutočnosti bude. Hlavný tvorca seriálu Aaron Korsh sa vo svojej reči Patrickovi a Meghan za ich dlhodobú účasť na projekte zo srdca poďakoval a prehlásil, že obaja herci naďalej zostávajú súčasťou "rodiny Suits". Budú vám Patrick a Meghan chýbať rovnako ako nám?

V seriáli však naďalej počítame s hercami, ako Gabriel Macht (Harvey Specter), Rick Hoffman (Lous Litt), Sarah Rafferty (Donna) či Dulé Hill (Alex Williams). Okrem známych tvári v ôsmej sérii uvidíme aj pozoruhodného nováčika, ktorým sa stane Katherine Heigl (Klinika Grace), hrajúca postavu právničky Samanthy Wheeler. Bude pre našich hlavných hrdinov veľkým spojencom či nebezpečným nepriateľom? 

Anketa:
Budú vám Mike s Rachel chýbať?
Rozhodne áno
Zaobídem sa bez nich
Rozhodne áno
86 %
181 Hlasov
Zaobídem sa bez nich
14 %
29 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia