Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 20:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Žite v tichosti a prežijete. Originálne pôsobiaci horor A Quiet Place má šancu zaujať nielen divákov, ktorí sa radi boja

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prichádza k nám skutočne nevšedná hororová snímka?

Americký Super Bowl v rámci svojej filmovej sekcie nezabudol ani na hororových nadšencov, a preto priniesol čerstvý televízny spot k mimoriadnej lákavému A Quiet Place. V ňom našich hrdinov bude ohrozovať tajuplné zlo, reagujúce na zvuky. Pokiaľ dokážete svoje pohyby, komunikáciu a akékoľvek každodenné činnosti udržať v tichu, prežijete. V opačnom prípade sa vašim smerom rozbehne samotná smrť. 

Réžiu filmu mal pod palcom John Krasinski, známy zo seriálu The Office. Mimo iného si v snímke zahrá aj jednú z hlavných postáv a postaví sa vedľa svojej životnej partnerky a manželky Emily Blunt. Producentom filmu je známy Michael Bay (Bad Boys, Transformers) a jeho štúdio Platinum Dunes, no taktiež aj Andrew Form a Brad Fuller (Ouija, The Purge, Texas Chainsaw Massacre). 

Od premiéry nás delia už len približne dva mesiace, konkrétne vravíme o dátume 6. apríla (duben) 2018. V nižšie priloženej dvojici upútaviek máte možnosť vidieť klasický televízny spot, ale taktiež aj upútavku s komentárom režiséra/herca Johna Krasinskeho. Akými dojmami na vás zatiaľ A Quiet Place pôsobí? 


Domov
Zdieľať
Diskusia