Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2018, 17:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

The Rock upevní svoju pozíciu jedného z najlepšie platených hercov Hollywoodu. Za chystaný thriller Red Notice dostane 20 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON RED NOTICE
Uložiť Uložené

Okrem The Rocka si polepší aj režisér a scenárista Rawson Marshall Thurber.

Dwayne "The Rock" Johnson sa v roku 2017 podľa časopisu Forbes umiestnil na druhom mieste najvyššie platených hollywoodskych hercov. So svojimi 65 miliónmi prekonal Vina Diesela aj Marka Wahlberga. Aby toho však nebolo málo, herec si aj v nasledujúcich rokoch výrazne polepší, a to najmä vďaka prísľubu 20 miliónov, ktoré dostane za hranie v chystanom thrilleri Red Notice.

Podľa správ z portálu Deadline by spomínanú snímku mali do kín doručiť Universal Pictures a Legendary Entertainment. Scenárista a režisér Rawson Marshall Thurber tiež získa za režírovanie slušných 10 miliónov. Z tohto všetkého môžeme usúdiť, že Red Notice má veľký komerčný potenciál. O samotnom deji toho však veľa nevieme, malo by však ísť o typ "podrazového" thrilleru, ako napr. Logan Lucky či Ocean's Eleven, hoci pravdepodobne bude natočený vo vážnejšom štýle.

The Rock upevní svoju pozíciu jedného z najlepšie platených hercov Hollywoodu. Za chystaný thriller Red Notice dostane 20 miliónov dolárov
Zdroj: Warner Bros.

The Rock má tento rok ešte naplánovanú premiéru snímok Rampage, Skyscraper a Fighting with My Family. V roku 2019 sa vráti v pokračovaní Fast and Furious a zrejme aj v komiksovke Shazam! či Suicide Squad 2, kde si zahrá Black Adama.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Čo sa týka jeho novinky Red Notice, predpokladá sa, že by sa mala začať nakrúcať na jar roku 2019, pričom premiéru by si mala odbiť o rok neskôr, teda v roku 2020. O všetkom dôležitom vás samozrejme budeme v dostatočnom predstihu informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia