Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Kostýmový dizajnér si z Oscarov okrem zlatej sošky odniesol aj vodný skúter za 18-tisíc dolárov

FILMY A SERIÁLY PHANTOM THREAD
Uložiť Uložené

Čo je lepšie ako získať Oscara? Dostať k nemu 18-tisícový vodný skúter grátis.

Oscarová nominácia bola premenená presne podľa predpokladov, keď si len pred niekoľkými hodinami snímka  Phantom Thread (r. Paul Thomas Anderson) odniesla zlatú sošku za najlepší kostýmový dizajn.

Cenu si prišiel prevziať Mark Bridges, a teda samotný kostýmový dizajnér, ktorý sa postaral o vznik všetkých nádherných kúskov odevu, aké sme v Phantom Thread mohli vidieť. Cena Oscara však nebolo všetko, čo si domov Mark Bridges odniesol.

 

An elated Mark Bridges moments after his win for his work on Phantom Thread. #Oscars

Príspevok, ktorý zdieľa The Academy (@theacademy),

Moderátor Jimmy Kimmel poskytol všetkým prítomným počas svojho otváracieho príhovoru lákavú ponuku. Pointou bolo, že víťaz sošky s najkratšou ďakovnou rečou získa vodný skúter. Presne ten, ktorý Helen Mirren prezentovala v štýle šou The Price is Right. 

Kimmel povedal toto: Prečo míňať tak drahocenný čas ďakovaním svojej mame, keď ju namiesto toho môžeš povoziť na úplne novom vodnom skútri?" Moderátor ďalej pokračoval: „Ja nežartujem. Budem vám to stopovať. Mám aj vlastné stopky."

A Kimmel naozaj nežartoval. Pravidlá pre výhru vodnej hračky boli zobrazené na monitoroch v Dolby Theatre. Išlo o model Kawasaki Jet Ski Ultra 310LX 2018. Cena skútra sa pohybuje okolo 18 000 dolárov, čo je takmer 15 000 eur.

V prípade, že by mali dvaja výhercovia rovnako dlhé monológy, by si obaja rozdelili sumu v hodnote ceny vodného skútra na polovicu (suma by sa ďalej delila za predpokladu, že by bolo viacero výhercov s rovnako dlhou ďakovnou rečou).

 

We ❤ @HelenMirren! #Oscars #jetski

Príspevok, ktorý zdieľa Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive),

Originálny nápad s čo najkratším prejavom sa Jimmymu Kimmelovi skutočne podaril. Ako ste na tom vy, sledovali ste Oscarov aj naživo, alebo ste sa výsledky dozvedeli až pri rannom vstávaní? 

Domov
Zdieľať
Diskusia