Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2018, 11:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Otec a syn živiaci sa krádežami narazia na opustenú, mrznúcu sirotu, o ktorú sa napriek rodinným ťažkostiam rozhodnú postarať

FILMY A SERIÁLY SHOPLIFTERS
Uložiť Uložené

Filmografia Hirokazu Koreeda je plná vysoko kvalitných filmov. Bude stáť za to aj jeho pripravovaná novinka?

Slávny a úspešný Hirokazu Koreeda, ktorý je vďaka svojej režisérskej tvorbe pravidelne nominovaný na slávnom filmovom festivale v Cannes, prichádza s novou pozoruhodnou drámou. Od režisérovej ďalšej snímky sa už vopred očakáva, že sa podobne ako väčšina jeho projektov (Naša malá sestra, Po búrke a ďalšie) objaví v programe svetoznámeho festivalu v Cannes.

Dráma s názvom Shoplifters (Zlodeji) bude skúmať tie najnižšie spoločenské vrstvy. Osamu a jeho syn žijú z malých krádeží a nedalo by sa povedať, že ide práve o výnosné živobytie. Jedného dňa ale táto dvojica na ulici stretne kohosi, koho osud je ešte ťažší ako ten ich – malé opustené dievčatko.

Napriek rodinným ťažkostiam sa Osamu spoločne so ženou rozhodnú o malú sirotu postarať. Žijú síce z minima, no i tak sa ich svet zdá byť plný radosti a harmónie. To sa však po nečakanom incidente odhaľújúcom skryté tajomstvá môže veľmi ľahko zmeniť.

Japonská kinopremiéra je predbežne plánovaná na 8. júna (červen) 2018.


Otec a syn živiaci sa krádežami narazia na opustenú, mrznúcu sirotu, o ktorú sa napriek rodinným ťažkostiam rozhodnú postarať
Zdroj: AOI Promotion, Fuji Television Network, GAGA
Domov
Zdieľať
Diskusia