Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 14:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Keď jej svorka vlkov odvlečie syna do hôr, túži po jedinom. Iba pomsta jej dovolí pozrieť sa manželovi do očí bez strachu

FILMY A SERIÁLY HOLD THE DARK
Uložiť Uložené

Nadchádzajúca snímka Hold the Dark od streamovacieho giganta menom Netflix prichádza s lákavou debutovou ukážkou.

Režisér a scenárista Jeremy Saulnier sa nám naposledy pripomenul ešte v roku 2015, keď svetlo sveta uzrel jeho neo-nazi thriller Green Room. Ako ale viacerí z vás možno vedia, už onedlho si budeme môcť vychutnať jeho novinku s názvom Hold the Dark.

V nej uvidíme prírodovedca a experta na vlky menom Russell Core (Jeffrey Wright), ktorý sa kvôli prosbe Medory Slone (Riley Keough) vydá na okraj civilizácie na sever Aljašky. Jej syn bol totiž unesený svorkou vlkov.

Pri pátraní po vlkoch sa však medzi týmito dvoma osamelými dušami začína vytvárať zvláštny a nebezpečný vzťah. Keď sa ale Medorin manžel Vernon (Alexander Skarsgård) vráti z vojny v Iraku, správa o jeho synovi v ňom rozdúcha násilný reťazec udalostí.

Miestny policajt Donald Marium (James Badge Dale) tak musí vyhrať závod s časom a zastaviť Vernona v jeho pomstychtivom besnení, pričom Core je nútený podniknúť nebezpečnú cestu do srdca temnoty.

Navyše, po nedávnom prvom obrázku, ktorý sme vám predstavili tu, si dnes môžeme od Netflixu konečne vychutnať aj debutovú ukážku.

Trailer rozhodne nepôsobí márne a môžeme predpokladať, že sa na pozadí krásne divokej prírody dočkáme intenzívneho príbehu o rodine aj pomste.

Taktiež vo filme možno uvidíme aj niekoľko poriadne intenzívnych, krvavých, ba priam až hororových momentov. Zatiaľ teda ostávame spokojní.

Za réžiou stojí vyššie spomínaný Jeremy Saulnier (Green Room, Blue Ruin) a o scenár sa postaral jeho dlhoročný spolupracovník Macon Blair, ktorý vychádzal z rovnomennej knižnej predlohy od Williama Giraldiho.

Snímka Hold the Dark si svoju svetovú premiéru odbije na tohtoročnom Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte. Na Netflixe bude potom dostupná od 28. septembra (září) 2018. Zaujal vás prvý trailer?

Keď jej svorka vlkov odvlečie syna do hôr, túži po jedinom. Iba pomsta jej dovolí pozrieť sa manželovi do očí bez strachu
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia