Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

3. séria True Detective má dátum premiéry a Oscar Isaac si po skončení natáčania Star Wars IX dá na rok pauzu od herectva

FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky plné noviniek sú tu. Príjemné čítanie.

Opäť tu máme začiatok nového pracovného týždňa, a ako je už dobrý zvykom, aj tentokrát ho odštartujeme našou rubrikou Raňajky s Filmkultom. V článku nájdeš napríklad trailer pre novinku Sama Rockwella či dátum premiéry 3. série True Detective.

Oscar Isaac si dá od herectva pauzu

Oscara Isaaca poznáme najmä ako Poea Damerona z nových epizód Star Wars. Objavil sa aj v thrilleri Operation Finale a uvidíme ho aj po boku Willema Dafoea v biografickej dráme At Eternity's Gate. Jeho hlas začujeme aj v animovanom reboote Rodiny Addamsovcov.

Nehovoriac už o tom, že sa samozrejme objaví v Star Wars: Episode IX, ktorá sa momentálne nakrúca. Herec však prezradil, že akonáhle dokončí prácu na Star Wars, vezme si ročné herecké voľno. „Počas 10 rokov som sa prakticky nezastavil,“ povedal Isaac. „Chcem tráviť viac času s rodinou a trochu si oddýchnuť.“

3. séria True Detective má dátum premiéry a Oscar Isaac si po skončení natáčania Star Wars IX dá na rok pauzu od herectva
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Lucasfilm

The Best of Enemies

Dráma The Best of Enemies vyrozpráva skutočný príbeh Ann Atwater (Taraji P. Henson), ľudskoprávnej aktivistky, ktorá sa vrhla do súboja s lídrom Ku Klux Klanu C. P. Ellisom (Sam Rockwell). Ich spor ohľadom rasovej segregácie trval celú dekádu.

Odporúčané
Herec Finn Bennett z True Detective pre Refresher: Natáčali sme v úplnej tme (Rozhovor) Herec Finn Bennett z True Detective pre Refresher: Natáčali sme v úplnej tme (Rozhovor) 20. februára 2024, 9:00

Okrem zmienených hercov uvidíme Baboua Ceesaya, Anne Heche, Wesa Bentleyho, Brucea McGilla, Johna Gallaghera Jr. a Nicka Searcyho. Americká premiéra sa uskutoční 5. apríla (duben) 2019.

Hobbs and Shaw

Zo spin-off série Fast & Furious s názvom Hobbs and Shaw dorazil ďalší obrázok. Hlavné úlohy si strihnú Dwayne "The Rock" Johnson, Jason Statham, Idris Elba a Eddie Marsan. Americká premiéra je naplánovaná na 2. augusta (srpen) 2019.

 

True Detective

3. séria úspešného seriálu True Detective už má dátum premiéry. Dočkáme sa jej 13. januára (leden) 2019. Hlavnú rolu si strihne Mahershala Ali a okrem neho uvidíme aj Carmen Ejogo a Stephena Dorffa. Nižšie si môžeš vychutnať prvé obrázky.

Domov
Zdieľať
Diskusia