Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2019, 5:00
Čas čítania 1:19
Dušan Šutarík

V Jurskom svete 3 zrejme uvidíme hlavné postavy z Jurského parku. Netflix spúšťa aj animovaný seriál

V Jurskom svete 3 zrejme uvidíme hlavné postavy z Jurského parku. Netflix spúšťa aj animovaný seriál
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION JURASSIC WORLD: CAMP CRETACEOUS JUŽNÁ KÓREA
Uložiť Uložené

Čo nové sa udialo vo filmovom svete? Odpoveď získate v dnešných Raňajkách.

Vitajte pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmultom. Dnes si posvietime na Jurský svet 3, ale aj lákavú novinku Luce či zombie komédiu Jima Jarmuscha.

Uvidíme v Jurskom svete 3 hrdinov z pôvodného filmu?

Bryce Dallas Howard v nedávnom interview naznačila, že sa možno v treťom Jurskom svete vrátia na plátno aj postavy Dr. Granta (Sam Neill), Ellie Sattler (Laura Dern) a Iana Malcolma (Jeff Goldblum).

Goldblum mal už menšie cameo v druhej časti, tak uvidíme, či nás svojou prítomnosťou poctia aj dvaja zvyšní herci. Jurský svet 3 režíruje Colin Trevorrow a premiéra je stanovená na 11. júna (červen) 2021.

Will the original #JurassicPark characters come back to help in #JurassicWorld3? If only @BryceDHoward could kind of, maybe, sort of comment on it pic.twitter.com/ad0ST4ENmt

— MTV NEWS (@MTVNEWS) 1. júna 2019

Psycho-thriller Luce láka mrazivým trailerom 

Režisér Julius Onah (The Cloverfield Paradox) sa vracia s psycho-thrillerom Luce. Zahrali s v ňom Naomi Watts, Octavia Spencer, Tim Roth a Kelvin Harrison Jr. Snímka si vyslúžila na festivale Sundance veľkú chválu kritikov. Do amerických kín dorazí 2. augusta (srpen) 2019.

Jurský svet putuje do animovaných vôd

Animovaný seriál Jurassic World: Camp Cretaceous sa zameria na šesť tínedžerov, ktorí navštívia slávny Jurský svet. Dinosaury však rozpútajú chaos a hrdinovia budú musieť držať spolu, aby prežili. Premiéra sa uskutoční v roku 2020.

Zombie komédia Jima Jarmuscha

Jim Jarmusch a jeho svojská zombie komédia The Dead Don’t Sie dorazila s ďalšími zábermi. V snímke si zahrali Adam Driver, Bill Murray, Tilda Swinton či Selena Gomez. Do slovenských kín sa snímka dostane 4. júla (červenec) 2019.

 Úplne zadarmo môžete vidieť klasiky kórejskej kinematografie

Korean Film Archive sprístupnil na Youtube približne 200 kórejských celovečerákov, a to úplne zdarma. Nájdete tam klasiky, aj novšie kúsky. Stalo sa tak po tom, čo na festivale v Cannes vyhral Zlatú palmu kórejský horor Parasite a diváci sa začali dožadovať ďalších filmov z tejto krajiny.

ranajky stvrtok
ranajky stvrtok Zdroj: Korean Film Archive
Domov
Zdieľať
Diskusia