Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2019, 5:00
Čas čítania 1:18
Oskar Almássy

O budúcnosti Star Wars filmov bude rozhodovať nový človek. Kathleen Kennedy na hlavnej pozícii v Lucasfilme končí

O budúcnosti Star Wars filmov bude rozhodovať nový človek. Kathleen Kennedy na hlavnej pozícii v Lucasfilme končí
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY KILLERS OF THE FLOWER MOON
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Na filmy a seriály Star Wars bude dohliadať ženský Kevin Feige

Štúdio Disney najalo producentku Michelle Rejwan, aby dohliadala na celé univerzum hraných Star Wars filmov a seriálov. Jej pracovná pozícia nesie názov Senior VP of live action development and production a mala by predstavovať osobu, akou je Kevin Feige v Marvel Studios. Rejwan pracuje s prezidentkou Lucasfilmu Kathleen Kennedy už vyše sedem rokov.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney/Lucasfilm

Novinka od režisérky Lady Bird vnadí úžasným obsadením

Nadchádzajúca filmová adaptácia známeho románu Little Women od režisérky Grety Gerwig (Lady Bird) sa predstavila prvými oficiálnymi obrázkami. Nabité herecké obsadenie vytvoria herecké mená, ako Emma Watson, Laura Dern, Saoirse Ronan, Meryl Streep, Timothée ChalametFlorence Pugh či Eliza Scanlen. Premiéra je u nás naplánovaná na 30. januára (leden) 2020 a pre viac informácií klikaj sem.

Nový Scorseseho film s Leonardom DiCapriom vznikne pod Paramountom

Štúdio Paramount Pictures získalo práva na snímku Killers Of The Flower Moon, ktorá bude už 7. spoločným projektom režiséra Martina Scorseseho a herca Leonarda DiCapria. Paramount bude film financovať aj distribuovať. Príbeh vychádza zo skutočných udalostí a knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odohráva sa v 20. rokoch 20 storočia a popisuje sériové vraždy amerických indiánov z kmeňa Osage. Za scenárom stojí Eric Roth (Forrest Gump, A Star is Born).

O budúcnosti Star Wars filmov bude rozhodovať nový človek. Kathleen Kennedy na hlavnej pozícii v Lucasfilme končí
Zdroj: Paramount Pictures

Štúdio Marvel sa tento rok ukáže na Comic-Cone v San Diegu

Marvel Studios sa po minuloročnej neúčasti tento rok určite zúčastní blížiacej sa udalosti s názvom San Diego Comic-Con. Ako už býva zvykom, zástupcovia štúdia sa ukážu na paneloch v hale H, pričom je pravdepodobné, že sa dozvieme viacero informácií o pripravovaných komiksových seriáloch či MCU Fáze s poradovým číslom 4. Snáď teda dostaneme aspoň oficiálne názvy filmov, novinky ohľadom obsadenia či nejaké tie fotky. To zistíme už 18. - 21. júla (červenec) 2019, kedy SDCC prebehne.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia