Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019 o 13:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po Aladinovi sa dočká hraného filmu aj Ariel-Malá morská víla. Nezahrá si ju Zendaya, ale Halle Bailey

Po Aladinovi sa dočká hraného filmu aj Ariel-Malá morská víla. Nezahrá si ju Zendaya, ale Halle Bailey
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Si s výberom štúdia spokojný?

Disney do hlavnej role hranej verzie slávneho animáku Malá morská víla konečne obsadil herečku. Ňou sa stala v našich končinách menej známa, 19-ročná Američanka Halle Bailey, ktorá si zahrala v komediálnom seriáli s názvom Grown-ish. Okrem hereckej kariéry sa však Bailey venuje aj R&B hudbe a od roku 2010 vystupuje spoločne so svojou sestrou Chloe.

Po rozsiahlom pátraní sa ukázalo ako jasné, že Halle oplýva vzácnou kombináciou oduševnenia, srdečnosti, mladosti a nevinnosti – k tomu vlastní ohromujúci spevácky hlas – a teda všetky potrebné kvality na to, aby stvárnila túto ikonickú rolu,“ cituje nadšené vyjadrenie režiséra Roba Marshalla ComingSoon.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

dream come true... ‍♀ #thelittlemermaid

Príspevok, ktorý zdieľa chloe x halle (@chloexhalle),

Pôvodne sa povrávalo, že by sa postavy Ariel mala ujať Zendaya, známa zo Spider-Mana s Tomom Hollandom či zo seriálu Euphoria od HBO, no nakoniec si malú morskú vílu pre seba „ukradla“ Bailey. V najbližšej dobe by sme sa mali ďalej dozvedieť, či sa Melissa McCarthy ujme postavy záporáčky Uršuli.

Režisér Rob Marshall sa v minulom roku postaral o novodobé spracovanie Mary Poppinsovej, ktoré však bolo nanešťastie prijaté s pomerne chladnými ohlasmi. V našej recenzii sme snímke udelili chabých päť bodov z desiatich.

Domov
Zdieľať
Diskusia