Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Elvisa Presleyho si v hudobnej biografii zahrá hviezda seriálu The Shannara Chronicles

Elvisa Presleyho si v hudobnej biografii zahrá hviezda seriálu The Shannara Chronicles
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Horor Midsommar dostane režisérsku verziu

Režisér Ari Aster potvrdil, že pracuje na režisérskej verzii svojej hororovej novinky Midsommar. Tá by mala byť o 30 minút dlhšia, než verzia, ktorá už onedlho vstúpi aj do našich kín (140 min.). Snímky sa dočkáme konkrétne 1. augusta (srpen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: A24

2. séria The Mandalorian sa už pripravuje

Režisér a scenárista Jon Favreau (The Mandalorian, The Jungle Book) potvrdil, že pracuje na scenári pre 2. sériu hraného Star Wars seriálu The Mandalorian. Tá zatiaľ oficiálne potvrdená nebola, no tej prvej sa na Disney+ dočkáme 12. novembra (listopad) 2019. Navyše, nejakú ukážku dostaneme budúci mesiac na akcii D23. Pre viac informácií o seriáli klikaj sem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney/Lucasfilm

2. séria Big Little Lies nevznikala ľahko

Podľa správy z portálu Indiewire bola režisérka druhej série Big Little Lies Andrea Arnold zbavená kreatívnej kontroly, pričom HBO zavolalo na dokončenie režiséra prvej série Jean-Marca Valléeho. Arnold bola najatá kvôli Valléeho vyťaženosti a jej schopnosti napodobniť jeho štýl, bolo jej však údajne povedané, aby sa držala svojej vízie.

Po natočení všetkých epizód sa ale mala dozvedieť, že jej prácu príde dokončiť sám Vallée, čo jej predtým nikto neoznámil (scenárista David E. Kelley a štúdio to vraj mali od začiatku v pláne). Režisér mal tak v strižni materiál upraviť podľa svojho štýlu, aby mala druhá séria rovnaký vzhľad aj atmosféru, ako tá prvá.

Povráva sa tiež, že Arnold dokonca ani nedostala možnosť s Valléem prebrať natočený materiál. Nakoniec prebehli ešte dotáčky, ktoré mal na povel režisér prvej série. Arnold je údajne z celej situácie zdrvená.

Raňajky
Raňajky Zdroj: HBO

Našiel sa predstaviteľ Elvisa Presleyho

Hudobná biografia o Elvisovi Presleym, ktorú zrežíruje Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge!), našla svojho hlavného predstaviteľa. Stane sa ním Austin Butler, známy zo seriálu The Shannara Chronicles. Elvisovho manažéra si zahrá Tom Hanks.

Elvisa Presleyho si v hudobnej biografii zahrá hviezda seriálu The Shannara Chronicles
Zdroj: MTV Networks
Domov
Zdieľať
Diskusia