Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Disney kvôli X-Men: Dark Phoenix prišlo o takmer 200 miliónov dolárov. Ruší tak viaceré filmy od Foxu

Disney kvôli X-Men: Dark Phoenix prišlo o takmer 200 miliónov dolárov. Ruší tak viaceré filmy od Foxu
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Premiéra basketbalovej drámy s Benom Affleckom sa odkladá

Štúdio Warner Bros. odložilo premiéru drámy The Way Back od režiséra Gavina O’Connora (The Accountant, Warrior, Pride and Glory). Snímku sme mali vidieť pôvodne už 18. októbra (říjen) 2019, no nakoniec dorazí do kín až 6. marca (březen) 2020. Stalo sa tak pravdepodobne kvôli tomu, že na jar je okolo basketbalu väčšie šialenstvo. Príbeh filmu sa totiž sústredí na bývalú basketbalovú hviezdu (Ben Affleck), ktorá sa po boji so závislosťou na alkohole snaží vykúpiť tým, že začne trénovať stredoškolský tím.

Raňajky 2
Raňajky 2 Zdroj: Netflix

Sabrina sa v 3. sérii dostane do pekla

Tvorca seriálovej Sabriny od Netflixu Roberto Aguirre-Sacasa potvrdil, že sa hlavná hrdinka a jej smrteľní priatelia dostanú v tretej sérii do strašidelného a nebezpečného sveta pekla. A máme vraj očakávať množstvo zábavy. Aguirre-Sacasa tiež prezradil, že momentálne píšu 8. epizódu, chystajú sa natáčať 6. epizódu a stále nevie, či stihnú premiéru v priebehu tohto Halloweenu.

Raňajky 2
Raňajky 2 Zdroj: Netflix

Druhého Venoma natočí herec a režisér Andy Serkis

Pokračovanie Venoma má konečne režiséra. Je ním herec Andy Serkis (trilógie Pán prsteňov, Hobit, Planéta opíc), ktorý však natočil aj snímky, ako Breathe či Mowgli. A keďže je na režisérskom kresle priekopník tzv. motion-capture technológie, môžeme očakávať, že si týmto procesom prejde aj herec Tom Hardy. Venom bol totiž v prvom filme vytvorený kompletne prostredníctvom počítačov. Natáčanie by malo začať ešte tento rok, aby sa stihla premiéra 2. októbra (říjen) 2020.

Raňajky 2
Raňajky 2 Zdroj: Sony Pictures

Dark Phoenix bolo pre Disney stratové

Výkonný riaditeľ Disney Bob Iger odhalil, že hlavným dôvodom straty vo výške 170 miliónov dolárov v treťom štvrťroku je práve vlažne prijatá komiksovka Dark Phoenix. Tá stála približne 200 mega (bez nákladov na reklamu) a v kinách dokázala zarobiť iba niečo vyše 250 miliónov. Aj to má za následok, že Disney teraz ešte viac prehodnotí, ktoré projekty Foxu prežijú a ktoré nie. Pokračovania Avatara, svet Planéty opíc a projekty štúdia Fox Searchlight by nemali mať dôvod strachovať sa.

Dark Phoenix bolo pre Disney stratové a projekty Foxu budú prehodnocované oveľa prísnejšie
Dark Phoenix bolo pre Disney stratové a projekty Foxu budú prehodnocované oveľa prísnejšie Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia