Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 18:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tím Titans sa v 2. sérii pustí do boja proti Deathstrokeovi. Pomocnú ruku im podá Batman aj Superboy

Tím Titans sa v 2. sérii pustí do boja proti Deathstrokeovi. Pomocnú ruku im podá Batman aj Superboy
Zdroj: Warner Bros. Television
FILMY A SERIÁLY TITANS
Uložiť Uložené

Robin a jeho skupina mladých hrdinov hlásia návrat!

O blížiacej sa druhej sérii projektu Titans sme ťa v poslednom období informovali najmä prostredníctvom nových hereckých prírastkov. Dnes však za nás nebudú hovoriť slová, ale konečne aj samotné zábery. 2. séria tohto hraného komiksového seriálu sa nám totiž odhalila v oficiálnej ukážke, ktorá okrem mnohého iného predstavuje napríklad aj Batmana či Deathstrokea.

Nadchádzajúca séria sa opäť zameria na Dicka Greysona/Robina (Brenton Thwaites) a jeho skupinu mladých hrdinov. Tí si však budú musieť tentokrát poradiť s celkom novými hrozbami, a to napríklad s vyššie spomínaným Deathstrokeom (Esai Morales) a jeho potomkami. Motivácie Sladea Wilsona ale zatiaľ zostávajú zahalené rúškom tajomstva. No tešiť sa môžeš aj na príchod Connera Kenta/Superboya, ktorého stvárni Joshua Orpin.

Okrem už zmienených hercov sa v 2. sérii Titans objaví aj Teagan Croft (Raven), Anna Diop (Koriand’r/Starfire), Alan Ritchson (Hawk), Minka Kelly (Dove), Bruno Bichir (Dr. Niles Caulder), Lindsey Gort (Amy Rohrbach), Chella Man (Jericho Wilson), Chelsea T. Zhang (Rose Wilson), Iain Glen (Bruce Wayne), Natlie Gumede (Mercy Graves) či Drew Van Acker (Aqualad). Premiéra je naplánovaná na 6. septembra (září) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia