Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Hardy kvôli pomáhaniu so scenárom Venoma 2 nemá čas na Taboo. Ďalšie série tak možno vôbec nevzniknú

Tom Hardy kvôli pomáhaniu so scenárom Venoma 2 nemá čas na Taboo. Ďalšie série tak možno vôbec nevzniknú
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Mysteriózny seriál The OA dostal od Netflixu stopku

Netflix oficiálne oznámil, že mysteriózny seriál The OA definitívne končí. Divákmi pomerne dobre prijatý projekt premiéroval ešte v roku 2016 a koncom marca (březen) 2019 sa dočkal svojej druhej a zároveň poslednej série. Pre ďalšie informácie o seriáli klikaj sem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Gary Oldman sa vydáva na hororovú plavbu

Spoločnosť RLJE Films zverejnila nový trailer pre horor s názvom Mary. Oscarový Gary Oldman si v ňom zahrá námorníka, ktorý kúpi v aukcii loď s desivými tajomstvami. Za réžiou stojí Michael Goi (Megan is Missing) a americká premiéra je naplánovaná na 11. októbra (říjen) 2019.

Animovaná Rodina Adamsovcov sa pripomína novým trailerom

Štúdio MGM vypustilo ďalšiu ukážku z blížiaceho sa animáku The Addams Family, v ktorom sa naši známi hrdinovia budú musieť pripraviť na príchod svojej vzdialenej rodiny. O réžiu sa postaral Conrad Vernon spoločne s Gregom Tiernanom (Sausage Party) a svoje hlasy postavám prepožičali herci, ako Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz či Finn Wolfhard. Slovenská a česká premiéra je naplánovaná na 31. októbra (říjen) 2019.

Tom Hardy sa podieľa na príbehu Venoma a nemá čas na Taboo

Režisér druhého Venoma Andy Serkis prezradil, že Tom Hardy výrazne pomáha scenáristke Kelly Marcel s príbehom. Aj kvôli tomu momentálne nemá čas na seriál Taboo, od ktorého prvej série ubehli už viac než dva roky. V pláne sú ešte dve ďalšie, či ale nakoniec vzniknú a či sa na nich bude podieľať aj Hardy, to zatiaľ ostáva vo hviezdach.

Raňajky
Raňajky Zdroj: BBC/FX
Domov
Zdieľať
Diskusia