Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 16:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sony dalo verejne najavo, ako je z Disney sklamané. Koniec Spider-Mana v MCU však ešte nie je definitívny

Sony dalo verejne najavo, ako je z Disney sklamané. Koniec Spider-Mana v MCU však ešte nie je definitívny
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sony sa k aktuálnej situácii vyjadrilo ako prvé.

Ako už iste vieš, Spider-Man sa oddeľuje od MCU a v tejto chvíli je to prakticky oficiálne. Hovorca Sony sa totiž pre Hollywood Reporter vyjadril nasledovne:

Množstvo dnešných správ nesprávne zaradilo rolu Kevina Feigiho vo vývoji Spider-Man filmov. Sme sklamaní z rozhodnutia Disney, ktoré mu naďalej nedovolí pracovať na našich filmoch z pozície výkonného producenta, aj keď to chápeme. Dúfame, že sa to v budúcnosti zmení, ale chápeme, že mu Disney dalo na plecia oveľa viac práce a zodpovednosti (hlavne vzhľadom na akvizíciu Foxu a mutantov), kvôli čomu nemá Kevin čas venovať sa IP (intellectual property, v tomto prípade práva na Spider-Mana, pozn. red.), ktoré Disney nevlastní. Kevin je úžasný a sme vďační za pomoc a vedenie cestou, akú nastolil. Budeme v nej pokračovať. 

Hovorca Sony sa zase pre io9 vyjadril, že spor je výhradne kvôli producentskému kreditu. Feige mal Sony pomáhať aj s filmami, ktoré ho za to nijako neocenili (Venom, Morbius...) a že sa to môže vyriešiť. Viaceré zdroje uvádzajú, že nič nie je úplne stratené a stále môže prísť k novej dohode. Musíme teda dúfať, že sa Disney uvedomí a pod tlakom fanúšikov povolí. Nechceli by sme predsa prísť o Spider-Mana, že?

Odporúčané
Nejkrásnější ženy na internetu #17 Nejkrásnější ženy na internetu #17 25. decembra 2013, 17:52
Domov
Zdieľať
Diskusia