Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér It plánuje spojiť oba filmy do 4-hodinovej verzie a Black Panther 2 by sa mohol natáčať v roku 2021

Režisér It plánuje spojiť oba filmy do 4-hodinovej verzie a Black Panther 2 by sa mohol natáčať v roku 2021
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Emma Stone sa ako Cruella predstaví v kinách v roku 2021

Hraná disneyovka s názvom Cruella, ktorá sa zameria na záporáčku Cruellu de Vil z príbehu o 101 dalmatíncoch, má nový dátum premiéry. Snímku s Emmou Stone v hlavnej úlohe nakoniec uvidíme až 28. mája (květen) 2021.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

3. série Big Mouth odhaľuje ďalšie obrázky

Netflix zverejnil nové obrázky z tretej série dospelého animáku Big Mouth. Všetkých 10 nových epizód bude sprístupnených 4. októbra (říjen) 2019 a pokiaľ sa chceš o projekte dozvedieť viac, klikaj sem.

Pokračovanie The Shining bude R-ko

Režisér Mike Flanagan potvrdil, že tohtoročné pokračovanie kultového The Shining, ktoré ponesie názov Doctor Sleep, bude mať R-kový rating.

Black Panther 2 by sa mohol natáčať v roku 2021

Predstaviteľ postavy Everetta Rossa Martin Freeman prezradil, že pokračovanie Black Panthera by sa mohlo začať natáčať už v roku 2021. Ak s tak naozaj stane, snímka by mohla mať premiéru v jednom z potvrdených dátumov štúdia Marvel. Ide konkrétne o 18. február (únor) 2022, 6. máj (květen) 2022 a 29. júl (červenec) 2022. Na ďalšie informácie si budeme musieť ešte počkať.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

It a It 2 by sa mali spojiť do jedného štvorhodinového filmu

Režisér Andy Muschietti (It, It: Chapter Two) uviedol, že chystá tzv. super cut oboch dielov It, ktorý jednotlivé filmy spojí do jedného, takmer štvrohodinového celku. Okrem toho má v pláne aj režisérsku verziu dvojky, pričom tá bude mať už sama o sebe necelé tri hodiny. It: Chapter Two dorazí do našich kín už 5. septembra (září) 2019. Pre viac informácií vstúp do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia