Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vieme, kto natočí Tomb Raider 2 a kedy film dorazí do kín. V nich už ale budeme vídať Brada Pitta len sporadicky

Vieme, kto natočí Tomb Raider 2 a kedy film dorazí do kín. V nich už ale budeme vídať Brada Pitta len sporadicky
FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Dnešné Raňajky prináša novinky o Tomb Raider 2, Irishmanovi a kariére Brada Pitta.

Posledný pracovný deň v tomto týždni (ako pre koho) uzatvárame nabitým vydaním Raňajok. Dnes sa dozvieš novinky o Irishmanovi, Tomb Raider 2 či o budúcnosti Brada Pitta.

Robert De Niro musel kvôli Irishmanovi zopakovať niektoré repliky z Goodfellas

Irishman je nesmierne náročný, drahý a revolučný projekt. Martin Scorsese ho chcel natočiť už viac ako desať rokov, no a konečne sa mu to podarilo. Technológia sa už vyvinula dostatočne aj našiel aj blázna, ktorý mu dá cez 170 miliónov dolárov len na natočenie a dokončenie filmu.

Ešte predtým však musel povolať Roberta De Nira, aby zopakoval niektoré svoje repliky z Goodfellas. Následne ho omladili a porovnali si výslednú prácu z pôvodnými zábermi z Goodfellas (1990). Zistili, že konečne dosiahli vytúžený efekt a následne sa pustili do lobovania u štúdií a natáčania. 

Brad Pitt bude hrať stále menej a menej

Jeden z najlepších hercov posledných desaťročí, Brad Pitt, sa už nepúšťa do takého množstva filmov ako kedysi. 55-ročný herec sa za posledné 4 roky (vrátane tohto) objaví dokopy v 4 filmoch, čo určite nie je veľa. Sám hovorí o tom, že sa chce venovať aj iným veciam a aj keď rozhodne neplánuje ukončiť kariéru, na striebornom plátne ho budeme vídať stále menej a menej. Vzhľadom na úspech novej tarantinovky a Ad Astra sme dúfali, že opak bude pravdou.

Tomb Raider 2 našiel skvelého režiséra

Je ním Ben Wheatley, ktorého bežný divák určite nepozná, no my sme na jeho ďalšie kroky po jeho poslednom počine boli viac než zvedaví. Naposledy totiž natočil skvelé Free Fire s Brie Larson. Vzhľadom na tému Tomb Raider sme si istí, že dvojku dokáže poriadne nakopnúť. Teraz už len dúfať, že všetky akčné sekvencie znova neokopíruje z hier a že nepôjde o slabšiu jednohubku. Premiéra je naplánovaná na 19. marec 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia