Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 19:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samey a Gleb nepotrebujú alkohol či zbrane, Kočnera usvedčujú z vraždy Kuciaka

REFRESHER FRESHNEWS MARIAN KOČNER REFRESHER+
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews ti vysvetlíme všetko dôležité v súvislosti s novými informáciami okolo Mariana Kočnera a povieme si o ďalších zisteniach vyplývajúcich obžaloby.

Slovenskom stále otriasa Kočnerova Threema, ktorá však dostáva ešte dôveryhodnejšie kontúry vďaka nedávno zverejnenej 93-stranovej obžalobe. Vyšetrovací tím v nej konštatuje, že aj časti šifrovanej komunikácie boli použité ako hmatateľné dôkazy a bola dokázaná autenticita konkrétnych správ vďaka kamerovým záznamom či SIM kartám, ktoré používali vrahovia. V najnovších Freshnews si povieme čosi viac o tom, čo sa v dokumentoch získaných Denníkom N a Aktualitami píše. 

Nezabúdame ani na lifestyle témy, dozvieš sa novinky z hudby či technológií a taktiež sme v krátkosti vyspovedali Joe Trendyho, ktorý nám prezradil čosi viac o svojej show. Tá v nedeľu odštartovala ďalšou sériou, tentokrát prijal ako hosť pozvanie Miro Jaroš a ešte sa môžeš tešiť napríklad aj na Momu alebo Strapa. 

Pripravili sme si pre teba aj dve ďalšie reportáže, jedna ťa zoberie do Londýna, kde Samsung predstavoval svoj zaujímavý projekt. Taktiež sme sa zamerali na prevádzku predávajúcu burgre, ktorá by vďaka nekonečnému zdroju energie mohla otvoriť aj na Marse. 

Odporúčané
10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 25. októbra 2019, 12:15
Domov
Zdieľať
Diskusia