Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 16:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slováci nafúkali a prekračovali rýchlosť: Polícia dnes zadržala vodičáky za alkohol a rýchlosť trom vodičom za sebou

NEWS ALKOHOL SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Previnilcom policajti zadržali vodičské preukazy, hrozí im zákaz viesť motorové vozidlá po dobu 3 rokov.

Tento piatok bol pre niekoľkých vodičov jazdiacich medzi Senicou a Jablonicou na dlhý čas posledným dňom, kedy šoférovali auto. Seneckým policajtom sa totiž v rozmedzí len niečo viac ako hodiny podarilo chytiť až troch, ktorí okrem prekročenia rýchlosti aj nafúkali.

Odporúčané
Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš 1. októbra 2019, 15:35

Najprv 51-ročný vodič Škody Superb zo Senice prekročil rýchlosť o 17 km/h. Podrobil sa aj dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol pozitívny, v prepočte 0,5 promile. 40 minút po ňom 40-ročný vodič nafúkal 0,65 promile a prekročil rýchlosť o 12 km/h. O ďalších 30 minút 67-ročný vodič Mercedesu S 600 prešiel na 90-tke rýchlosťou 109 km/h a v dychu mu prístroj nameral 0,65 promile. 

„Rýchlostným a alkoholovým previnilcom policajti zadržali vodičské preukazy a zakázali im ďalšiu jazdu. Riešení budú v správnom konaní, pričom im hrozí pokuta od 150 do 800 Eur a zákaz viesť motorové vozidlo,“ informuje polícia o treste pre trojicu vodičov, ktorí ohrozovali jazdou pod vplyvom alkoholu nielen svoj život, ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia