Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 8:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo sa Viktor Vincze opýtal bulvárnej redaktorky, kedy plánuje zomrieť?

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Vychutnaj si zhrnutie toho najdôležitejšieho, čo sa za posledné dni na Slovensku aj vo svete stalo.

Selena Gomez sa vrátila na hudobnú scénu vo veľkom štýle, keďže v posledných dvoch dňoch sa jej podarilo jednou skladbou ovládnuť sociálne siete aj média. Fanúšikovia rozbehli búrlivé diskusie o tom, že jej utorkový love song je venovaný Justinovi Bieberovi, ktorý ju už dávnejšie opustil, pravdepodobne kvôli Hailey Baldwin. Aj tieto odkazy v texte nájdeme, a tak verejnosť diskutovala o tom, či je pesnička o nepodarenej láske naozaj venovaná Bieberovi. 

V najnovších Freshnews sa pozrieme aj na ďalšie novinky z hudby, okrem toho sa však dozvieš aj to, že Warner už údajne pracuje na Jokerovi 2. Má byť zasadený pár rokov do budúcnosti a vystupovať v ňom majú  viacerí Batmanový záporáci.

Pozrieme sa aj na náš nedávny rozhovor s Viktorom Vinczem, ktorý nám porozprával o svojom živote, šírení ekologických myšlienok na Instagrame, vzťahu Adelou, ale aj Sajfom a veľa iného. Dozvieš sa aj to, ako to vyzerá, keď niekoho sledujú paparazzi. 

Odporúčané
Viktor Vincze: Bulvárna redaktorka sa ma pýtala, kedy budem mať deti, ja som sa opýtal, kedy plánuje zomrieť. Také veci neplánuješ Viktor Vincze: Bulvárna redaktorka sa ma pýtala, kedy budem mať deti, ja som sa opýtal, kedy plánuje zomrieť. Také veci neplánuješ 23. októbra 2019, 16:58
Domov
Zdieľať
Diskusia