Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 16:43
Čas čítania 0:00
Vl Mi

V rýchliku do Bratislavy dvaja muži súperili, či ostane otvorené okno. Naskytol sa smiešno-smutný pohľad

NEWS CESTOVANIE VLAKY
Uložiť Uložené

Vitajte v slovenských vlakoch.

Na cestovanie našimi vlakmi musíš byť poriadne pripravený. Nikdy totiž nevieš, čo sa v nich môže stať. No a odkedy ľudia posielajú satirickej stránke Zomri svoje zážitky, máme všetko ako na striebornom podnose. Horiace lokomotívy, potopa v chodbičke či nekonečné meškanie.

Nie všetko je však vina železníc. Občas za to môžu cestujúci, hlavne tí, ktorí si neuvedomujú, že necestujú sami. Riadia sa heslom, že keď si zaplatili, môžu všetko. Vykladajú si nohy, hlasno telefonujú, púšťajú si nahlas hudbu, sú jednoducho voči ostatným pasažierom netolerantní.

Odporúčané
Vyspovedali sme 5 mladých lekárov. Prečo sú niekedy aj 30 hodín v službe a čo si myslia o platoch v zahraničí Vyspovedali sme 5 mladých lekárov. Prečo sú niekedy aj 30 hodín v službe a čo si myslia o platoch v zahraničí 21. októbra 2019, 10:51


V minulosti sme ťa informovali, ako staršiemu mužovi praskli nervy a fyzicky zaútočil na dievča. Tentokrát sa podobná dráma neudiala, no miestami možno nechýbalo veľa. Dvaja páni súperili o to, či okno ostane otvorené,alebo zatvorené. Takto sa to opakovalo niekoľkokrát. Konflikt sa nakoniec skončil bez akýkoľvek intervencií. „Po upozornení od cestujúceho všetko dobre dopadlo a jeden z aktérov vystúpil v Trenčíne,“ doplnilo Zomri. 

Len pripomenieme, že podobné video sa objavilo aj v minulosti, len nebolo zo Slovenska, ale pravdepodobne z Ruska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia