Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 19:25
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

RTVS kúpila tretiu sériu Príbehu služobníčky, novú Annu zo zeleného domu aj dokumenty od BBC. Novinky v telke uvidíš už budúci rok

NEWS RTVS
Uložiť Uložené

Konečne sa budeš mať na čo v telke pozerať.

RTVS sa vo francúzskom meste Cannes pochválila svojimi produkčnými novinkami. Okrem toho, že predstavila vlastnú tvorbu, kúpila aj nové snímky a seriály, ktoré budeš môcť v telke sledovať už v roku 2020. Informovala o tom TASR.

Odporúčané
Americký raper Tyga si kúpil Maybach za 2,2 milióna dolárov! Americký raper Tyga si kúpil Maybach za 2,2 milióna dolárov! 9. januára 2014, 16:11

Príbeh služobníčky a ďalšie nové seriály

Konečne sa dočkáme tretej série Príbehu služobníčky aj v našej televízii. Okrem nej si budeš môcť pozrieť nové spracovanie seriálu Anny zo zeleného domu. Na obrazovkách sa objaví aj tanečná novinka: seriál Nájdi ma v Paríži pôvodne od streamovacej spoločnosti Hulu.

Trailer k seriálu Nájdi ma v Paríži

 

Ak ťa viac zaujíma svet dokumentárnych filmov a relácií, RTVS od britskej BBC odkúpila aj niekoľko dokumentov, napríklad Dynastie, Serengeti; Sedem svetov, jedna planéta alebo Zem z vesmíru. O rok na jeseň sa môžeš tešiť aj na tretiu sériu historického seriálu Katarína Veľká.

 

Z vlastnej hranej tvorby predstavila RTVS televíznu drámu Nero a Seneca, vianočnú rozprávku Čarovný kamienok a dokument Volanie.

Anketa:
Na ktorú novinku na RTVS sa najviac tešíš?
Príbeh služobníčky 3
Anna zo zeleného domu
Nájdi ma v Paríži
Príbeh služobníčky 3
38 %
Anna zo zeleného domu
55 %
Nájdi ma v Paríži
7 %
Domov
Zdieľať
Diskusia