Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 20:52
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Polícia zverejnila video, ako malého chlapca zrazilo auto. Chcel rýchlo prebehnúť cez priechod, vodič nestihol zabrzdiť

NEWS
Uložiť Uložené

Chlapec po incidente vstal a vrátil sa naspäť na chodník.

V škole sa deti učia, že sa pred priechodom cez cestu najskôr pozrú do oboch strán hneď dvakrát, aby si boli poriadne isté, že môžu bezpečne prejsť cez priechod pre chodcov. V uponáhľanom svete plnom slúchadiel a mobilov však už ľudia na túto „bezpečnostnú poistku“ akosi zabudli. 

Odporúčané
Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) 21. októbra 2019, 14:53

Dôkazom toho je aj video, ktoré zverejnila bratislavská polícia. Len pár sekúnd stačí na to, aby sa stala obrovská tragédia. Chlapec, odhadom okolo 8 až 12 rokov, chcel rýchlo prebehnúť cez cestu v Bratislave na Karloveskej ulici. Na priechode síce bol, no očividne neodhadol situáciu. Auto nestihlo zabrzdiť a dieťa zrazilo.

Náraz polícia rozmazala. Vo videu je však vidieť, že chlapcovi sa zrejme nestalo nič vážne, po nehode totiž vstal a vrátil sa späť na chodník. Pozitívum je aj pohotová reakcia ľudí, čo situáciu videli. Ihneď chlapcovi pribehli na pomoc.

Chlapca auto zrazilo 18. septembra a krátka nahrávka má slúžiť ako výstraha. Policajti prípad naďalej vyšetrujú a vyzývajú rodičov, aby svoje deti opakovane upozorňovali na to, ako sa majú správať pri pohybe na ceste.

Domov
Zdieľať
Diskusia