Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 11:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

17-ročného Slováka prenasledovala polícia. S autom preletel cez plot a zrazil troch ľudí

NEWS
Uložiť Uložené

Vozidlo, v ktorom sedel 17-ročný mladý muž, letelo vzduchom niekoľko metrov.

17-ročný vodič automobilu Peugeot 106 spôsobil v Bánovciach nad Bebravou vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej zrazil trojicu ľudí. „Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam dostal s vozidlom šmyk,“ píše na Facebooku polícia.

TV Markíza prišla s informáciou, podľa ktorej mal vodič porušiť dopravný predpis. Na výzvy ruky zákona ale nereagoval. Tá následne začala páchateľa prenasledovať.

Odporúčané
Poznal sa s politikmi a vraj patril medzi 30 najbohatších Slovákov. Jozefa Svobodu  zastrelili na ulici 17 ranami Poznal sa s politikmi a vraj patril medzi 30 najbohatších Slovákov. Jozefa Svobodu zastrelili na ulici 17 ranami 29. septembra 2019, 17:30

Mladý Slovák mal v priebehu úteku pred políciou s vozidlom preraziť plot, pričom jeho auto letelo vzduchom niekoľko metrov. Automobil značky Peugeot 106 nakoniec narazil do trojice na chodníku stojacich osôb.

Dve 14-ročné dievčatá mali utrpieť vážne zranenia a 16-ročný chlapec bol zranený ľahko. Okrem toho vodič spôsobil škodu vo výške približne 600 €. Za touto hrozivou udalosťou podľa dostupných informácií nestál alkohol. Mladík sa na mieste podrobil dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Polícia ďalej zistila, že zaistenej osobe ešte nebol vydaný vodičský preukaz a s ohľadom na vek vodiča mohol riadiť iba v prítomnosti určenej osoby.

Domov
Zdieľať
Diskusia