Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 14:19
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Robert Pattinson začal natáčanie The Lighthouse masturbáciou. Mysteriózny horor bude bizarný

Robert Pattinson začal natáčanie The Lighthouse masturbáciou. Mysteriózny horor bude bizarný
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Natáčanie filmu sa začalo celkom bizarne a je to čoraz šialenejšie.

Robert Pattinson a Willem Dafoe sa stretli vo filme The Lighthouse a podľa všetkého to bude naozaj netradičný film. Réžiu aj scenár zastrešoval Robert Eggers (The Witch) a snímka má takmer dve hodiny, presnejšie 110 minút. Diváci ho môžu vidieť od 18. októbra. O čo ide?

Film je mixom drámy, hororu a nechýba mu ani mysterióznosť. Všetko sa točí okolo majáku, dvoch mužov a alkoholu, spresňuje IndieWire. Snímka je nakrútená v pomere 1.19:1, v takmer štvorcovom obraze. Je čiernobiela a kameramani používali objektívy z 30. rokov. Chceli tak filmu dodať autentickosť, aby to vyzeralo, že sa skutočne točil desiatky rokov dozadu. Na tom si dal režisér Eggers obzvlášť záležať.

Film začína masturbáciou Roberta Pattinsona z Twilight ságy. The Lighthouse vyzerá ako celkom netradičná, no unikátna snímka
Film začína masturbáciou Roberta Pattinsona z Twilight ságy. The Lighthouse vyzerá ako celkom netradičná, no unikátna snímka Zdroj: A24

Aj Pattinson sa do filmu vložil a dôkazom je minimálne to, že hneď v prvý deň natočili scénku, v ktorej mal masturbovať. „Je skvelé spraviť niečo obrovské pre prvú scénu. Tentokrát som to pri prvej klapke naozaj dokázal,“ vraví herec. Všetkých naokolo prekvapil, skúšky totiž vyzerali inak. Nik mu ale nepovedal, aby prestal, tak pokračoval v scenári. „Po tom, ako som to spravil, vedel som, ako sa ďalej bude dláždiť cesta,“ dodal.

Aby sa vžil do postavy, opíjal sa, často zvracal, dokonca pojedal blato a neraz sa pomočil. Svojim kolegom sa vyhrážal, že už ďalej nebude natáčať. V jednom momente si dokonca aj Dafoe myslel, že s filmom skončili. Nič také sa však nestalo a snímka je na svete.

Odporúčané
Refresher recept #4 Ako na skvelé šafranové rizoto? Refresher recept #4 Ako na skvelé šafranové rizoto? 13. januára 2014, 18:41

Uvidíme aj bizarnú sexuálnu scénu medzi postavou Pattinsona a morskou pannou. Režisér dokonca študoval pohlavný orgán žraloka, aby bola pasáž uveriteľná. Film sa natáčal v Novom Škótsku v Kanade, kde sa nachádza aj maják.

Domov
Zdieľať
Diskusia