Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 9:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najprv kamaráti, až potom peniaze. Yzomandias aj Nerieš majú jasný rebríček priorít

HUDBA
Uložiť Uložené

Počúvaj ďalšiu spoluprácu Yzomandiasa s Nerieš a priprav sa na obrovský koncert – Royal 2 sa bude konať už 31. októbra v Edison parku v Bratislave.

Prvé spojenie Yzomandiasa a Nerieš sme počuli už pred niekoľkými rokmi – v čase, keď Matej Straka a Gabryell ešte rástli do súčasných rozmerov a člen Milion+ preberal pozíciu najzásadnejšej postavy novej vlny domáceho rapu. Dnes už majú všetci svoje pozície v rámci pomyselnej scény zadefinované, čo sa v konečnom dôsledku prejavilo aj na aktuálnej novinke. 

Ide o sprievodnú skladbu ku udalosti Royal Rap, ktorú čaká už druhé pokračovanie. Aj v prvom prípade Separ, Strapo a Čis T ako hlavní vystupujúci doručili titulnú hymnu, a tak si môžeš porovnať, kto to zvládol lepšie. Tentokrát sa ku Čechovi a Slovákom pridáva aj nemecký reprezentant Eight O, ktorého minimálne partia z Pardubíc tlačí do našich končín už dlhšie. 

Druhé pokračovanie akcie Royal sa bude konať 30. októbra v Edison Parku v Bratislave a ty sa určite môžeš tešiť aj na živú prezentáciu tohto hitu. O hudobnú produkciu sa postarali Dokkeytino a Decky, klip doručili A-Team Productions. 

Odporúčané
Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? 30. apríla 2019, 18:11
Domov
Zdieľať
Diskusia