Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2019, 17:09
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Messi nechce hovoriť o osobných úspechoch ako Ronaldo či Ibrahimovič. Mám radšej, keď o mne rozprávajú ľudia, povedal

ŠPORT FUTBAL LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nerád hovorí o sebe, radšej o kolektíve.

Barcelona sezónu nezačala ideálne a v prvých zápasoch zaváhala. Už sa „do toho“ opäť pomaličky dostáva a momentálne má z 8 zápasov 16 bodov so skóre 20:10. Strelila tak zatiaľ najviac gólov v La Lige a figuruje na druhom mieste, prvý je Real Madrid, má 18 bodov a skóre 16:8.

Messi sa nechce hovoriť o osobných úspechoch ako Ibrahimovič či Ronaldo. Viem, kto som a čo dokážem, povedal
Messi sa nechce hovoriť o osobných úspechoch ako Ibrahimovič či Ronaldo. Viem, kto som a čo dokážem, povedal Zdroj: TASR/AP

Messi má posledné mesiace zdravotné ťažkosti a na ihrisku ho nevídavame pravidelne. Možno aj preto neboli výsledky Barcy na začiatku sezóny optimálne. V nedávnom rozhovore pre Marca novinárovi povedal, že si musí uvedomiť, že starne a na zápasy sa musí pripravovať inak ako kedysi. „Myslíte si, že máte stále 25 a že dokážete veci robiť tak ako kedysi,“ hovorí.

Odporúčané
Istý postup na EURO 2020 nemá z našej skupiny nikto. Slováci môžu uchmatnúť prvé miesto Istý postup na EURO 2020 nemá z našej skupiny nikto. Slováci môžu uchmatnúť prvé miesto 14. októbra 2019, 18:02

„Telo je ale kľúčové, musíte byť opatrnejší ako predtým. Musíte sa tomu prispôsobiť a zvoliť odlišnú prípravu na tréningy a zápasy.“ V rozhovore tiež dodal, že nikdy nepremýšľal nad tým, že odíde z Barcelony a tiež povedal, že nechce hovoriť o osobných úspechoch ako Ibrahimovič či Ronaldo. Messi o sebe nerád rozpráva.

„Mám radšej, keď o mne rozprávajú ľudia. Viem, kto som, čo som spravil a čo môžem ponúknuť, no nechám si to pre seba. Ostatní  môžu rozprávať, čo chcú. Ja ale nerád rozprávam o sebe, radšej rozprávam o kolektíve,“ povedal Argentínčan.

Domov
Zdieľať
Diskusia