Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 21:27
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Sedemčlenná rodina sa odsťahovala na vidiek, lebo očakávala koniec sveta. Žila v suteréne

NEWS HOLANDSKO
Uložiť Uložené

Celý príbeh je zahalený do rúška tajomstva.

Koniec sveta sme už zažili niekoľkokrát. Dátum 21. 12. 2012 bol jeden z tých, kedy to mnohí brali naozaj vážne. Stále sme však tu, žijeme, nič sa nestalo. Očividne však existujú prípady, ktoré to brali serióznejšie a na koniec sveta sa pripravili skutočne svedomito. Sedemčlenná rodina v Holandsku sa odsťahovala na farmu a žila 9 rokov v suteréne, píše FoxNews s odvolaním sa na viaceré holandské zdroje.

Polícia mesta Drenthe na Twitteri informovala, že sa obáva o zdravie ľudí, ktorí žili pod farmou. Tá sa nachádza neďaleko mesta Ruinerwold. 58-ročný muž navyše nechce spolupracovať pri vyšetrovaní, muži zákona ho preto zadržali. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

„Všetky scenáre sú otvorené. Vyšetrovanie je v plnom prúde, nemôžeme poskytnúť viac informácií,“ uviedli muži zákona. Farma sa nachádza na okraji obce Berghuizen, kde žije menej ako 200 ľudí.

Odporúčané
V nemeckom laboratóriu testujú na zvieratách chemikálie, zo záberov mrazí. Psa porcujú na stole, opice držia spútané V nemeckom laboratóriu testujú na zvieratách chemikálie, zo záberov mrazí. Psa porcujú na stole, opice držia spútané 15. októbra 2019, 16:13

Celý prípad je zahalený do rúška tajomstva. Polícia objavila rodinu až po tom, čo 25-ročný syn prišiel do neďalekej krčmy a bol úplne zmätený. Chlapec vraj povedal, že potrebuje pomoc a chce ukončiť situáciu, v ktorej sa nachádza. Do krčmy nemôže prísť počas dňa, len v noci, keď sa mu podarí vykĺznuť. Polícia následne našla schodisko a v pivnici celú rodinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia