Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 11:20
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Fortnite opäť funguje. Odštartovala druhá kapitola aj s novou mapou. Len na Twitchi na ňu čakalo pol milióna ľudí

TECH FORTNITE HRY
Uložiť Uložené

V nedeľu celý svet vo Fortnite prestal existovať a hráči sa vyše 24 hodín nemohli pripojiť.

Najpopulárnejšia Battle Royal hra Fortnite bola od nedele mŕtva. Vývojári z Epic Games ju jednoducho vypli a hráči si nič nespustili. Tí, ktorí boli v posledných minútach on-line, videli len štart rakety a obrovskú smršť meteoritov či masínu čiernu dieru, ktorá celý virtuálny svet Fortnite zničila.

Odporúčané
Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálnych sieťach. Vývojári vypli hru a nová sezóna sa nezačala Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálnych sieťach. Vývojári vypli hru a nová sezóna sa nezačala 14. októbra 2019, 12:05

Samozrejme, fenomén Fortnite neskončil, Epic sa totiž rozhodne nechcel odstaviť od svojho najväčšieho zdroju príjmov a popularity

Týmto spôsobom sa ale štúdio rozhodlo propagovať dlho očakávaný štart druhej kapitoly, ktorý prináša aj úplne prepracovanú mapu a množstvo ďalších vylepšení. 

V novom svete podľa Engadgetu pribudli lode alebo možnosť plávať a rybárčiť, vďaka čomu budeš môcť získať veľa ďalších odmien. V novom Battle Passe ich bude viac než 100. Maximálny rank pre hráčov by sa mal zvýšiť na minimálne 127.

Viac by ti mohol prezradiť trailer, ktorý unikol na YouTube, údajne s povolením samotného Epic Games.

Zdá sa, že promo stratégia a stávka na to, urobiť Fornite nehrateľným na viac než 24 hodín, zožala úspech.

Čakanie rôznych hráčov na sprístupnenie lobby s novou mapou sledovalo len na Twitchi takmer pol milióna ľudí. 

Od dnes od obeda je už Fortnite opäť dostupné. Kapitola 2 odštartovala v čase, v ktorom bolo hore čo najviac hráčov z Európy, USA aj Áziie naraz. 

Domov
Zdieľať
Diskusia