Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 15:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chlapček sa narodil bez konečníka, s dvomi pohlavnými orgánmi a tromi nohami. Operácia mu zachránila život

NEWS
Uložiť Uložené

Pravdepodobne malo ísť pôvodne o dvojičky.

Dieťa narodené s dvojicou pohlavných orgánov a trojicou nôh bude môcť vďaka operácii doktorov žiť normálny život. Ako píše Herald Publicist, tretia noha chlapčeka mala byť spozorovaná už pri rutinnej prehliadke matky pochádzajúcej z nemenovaného ruského regiónu. Odobratie svojho dieťaťa ale odmietla.

Chlapček sa, nanešťastie, narodil s nadbytočným orgánom a končatinou, pričom nemal vyvinutý konečník. Moskovskí doktori veria, že tretia noha dieťaťu narástla kvôli tomu, že matka mala pôvodne porodiť dvojičky.

Odporúčané
Mladí chcú byť len influencermi, ale mne nevadí meniť plienky. Zdravotná sestrička hovorí, že svoju prácu vníma ako poslanie Mladí chcú byť len influencermi, ale mne nevadí meniť plienky. Zdravotná sestrička hovorí, že svoju prácu vníma ako poslanie 25. mája 2019, 17:49

Ihneď po jeho narodení v júli 2018 bola vykonaná operácia, po ktorej sa dokázal chlapček vyprázdňovať. Mesiac na to v moskovskej detskej nemocnici u Svätého Vladimíra doktori chlapcovi odoperovali jednu z nôh.

V priebehu tohto roka mali následne doktori úspešne odoperovať taktiež nadbytočný pohlavný orgán. V súčasnej dobe má chlapček 14 mesiacov a dokáže bez problémov chodiť, pričom ho v najbližších mesiacoch čaká posledná operácia.

Domov
Zdieľať
Diskusia