Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2019, 11:05
Čas čítania 0:00
Karin Filkaszova

Nahnevaný otec zastrelil učiteľa, ktorý mu dlhé mesiace znásilňoval syna. Ku vražde sa priznal, odsúdili ho, no vo väzení nesedel

Nahnevaný otec zastrelil učiteľa, ktorý mu dlhé mesiace znásilňoval syna. Ku vražde sa priznal, odsúdili ho, no vo väzení nesedel
Zdroj: PIXLR
NEWS MASOVÍ VRAHOVIA ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Jeff Doucet bol učiteľ, ktorý sexuálne zneužíval 10-ročného Jodyho Plauchéa. Keď sa to jeho otec dozvedel, vinníka zastrelil.

Písal sa rok 1984 a v hlavnom meste amerického štátu Louisiana, Baton Rouge, sa nehovorilo o ničom inom než o vražde 25-ročného učiteľa karate Jeffa Douceta. 

Jeff Doucet bol pedofil, ktorý viacnásobne sexuálne zneužil niekoľko svojich žiakov. Jedným z nich bol aj 10-ročný Jody Plauché, ktorého Doucet uniesol a každý deň ho niekoľkokrát znásilnil. Doucet nebol pre Jodyho len obyčajný učiteľ. Rodina Plauchévových sa ho ujala a stal sa taktiež dobrým rodinným priateľom. 

Odporúčané
Psychicky chorý muž Jaycee držal a znásilňoval od jej jedenástich.  Za 18 rokov nevyužila ani jednu šancu na útek Psychicky chorý muž Jaycee držal a znásilňoval od jej jedenástich. Za 18 rokov nevyužila ani jednu šancu na útek 6. októbra 2019, 14:21

Keď vyšlo najavo, čo Jeff Doucet po celý čas robil mladému chlapcovi, jeho otec Gary zobral spravodlivosť do vlastných rúk. V momente, čo polícia viedla Douceta cez miestne letisko, Gary tam nenápadne čakal. Hneď ako sa priblížili ku Garymu, ten Douceta zblízka strelil do hlavy. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako sa pedofilný učiteľ dostal do domu Plauchéových
  • Kedy začal prvýkrát malého chlapca zneužívať
  • Prečo Jody nikdy nič nepovedal nahlas
  • Ako prebiehal únos Jodyho pedofilným učiteľom
  • Prečo a ako sa podarilo Jodyho opäť nájsť
  • Čo Jodyho otca čakalo na súde za vraždu pedofila
  • Čo sa s rodinou Plaucheových stalo neskôr 
  • Ako sa dnes Jodymu darí

Gary otvoril dvere svojho domova osamelému učiteľovi

Gary a June Plauchéoví boli obyčajný manželský pár, ktorý spolu vychovával 4 deti, troch synov a jednu dcéru. Gary chcel od svojich detí, aby viedli aktívny život a tak ich už od mladého veku prihlasoval do rôznych športových krúžkov. 

Gary pracoval ako obchodník a keď nebol na cestách, intenzívne sa venoval svojim deťom a sám ich niekedy trénoval. Chlapci sa najskôr venovali americkému futbalu, no podľa dokumentu televíznej stanice ESPN, jeden z nich, Jody, v športe vynikal. Gary jeho talent nechcel premrhať a tak, keď mal iba 10 rokov, ho aj so staršími bratmi prihlásil na karate. 

Odporúčané
Znásilnili ju, no od polície dostala pokutu za klamstvo. Páchateľ znásilnil ďalších 27 žien a až potom uverili, že neklamala Znásilnili ju, no od polície dostala pokutu za klamstvo. Páchateľ znásilnil ďalších 27 žien a až potom uverili, že neklamala 4. októbra 2019, 15:06

Karate mal byť pre chlapcov šport, ktorý ich naučí sebadisciplíne a koncentrácii, no taktiež sa rodičom páčilo, že sa deti budú vedieť v budúcnosti brániť ak bude treba. Netušili však, že  práve hodiny karate budú tie, ktoré celej rodine navždy poznačia životy. 

Učiteľom karate bol totiž 25-ročný Jeff Doucet, ktorého žiaci veľmi obľubovali. Bol mladý, charizmatický a rád s deťmi trávil aj svoj voľný čas, keď ich občas zobral na zmrzlinu alebo zorganizoval spoločný výlet do kina. Aj rodičia žiakov si ho obľúbili. 

Pedofil Jeff Doucet s Jodym Plauchéom

Nahnevaný otec zastrelil učiteľa, ktorý mu dlhé roky znásilňoval syna. Ku vražde sa priznal, bol odsúdený, no vo väzení nesedel
Nahnevaný otec zastrelil učiteľa, ktorý mu dlhé roky znásilňoval syna. Ku vražde sa priznal, bol odsúdený, no vo väzení nesedel Zdroj: Youtube/A time to kill: The Jody Plauche story

Ako jeho synovia o Jeffovi častejšie rozprávali, Gary sa začal o učiteľa viac zaujímať. Jeff sa totiž naplno venoval učiteľstvu karate, ktoré však nepredstavovalo dostatočný príjem a tak žil v malom štúdiu v meste. Nablízku nemal žiadnych blízkych ani kamarátov, a tak okrem vyučovania trávil väčšinu času sám.

Rodine Plauchéových ho prišlo ľúto, keďže aj napriek svojej nepriaznivej finančnej situácii Jeff nezvýšil ceny za svoje hodiny. Rozhodli sa preto, že ho pozvú do svojho rodinného domu na večeru. Nielenže Gary Jeffovi ponúkol teplé jedlo a miesto pri stole, dokonca ho nechal sa u nich aj osprchovať a dal mu svoje čisté oblečenie. 

Z Jeffa sa tak rýchlo stal veľmi dobrý rodinný priateľ, ktorý sa v dome objavoval celkom často. Jeff si v rodine získal takú dôveru, že často navštevoval aj domov Jodyho starých rodičov. A keďže Jodyho neustále za svoje nadanie na šport vychvaľovali, Jeff sa mu začal viac venovať. A to hlavne v súkromí. 

Nikomu sa to v tej dobe nezdalo zvláštne, keďže Jody ani jeho súrodenci nič nepovedali nahlas. Každý o ňom rozprával samé chvály, Jody naďalej exceloval v športe. Všetko sa zdalo byť na prvý pohľad v poriadku. 

Pedofilný učiteľ zneužíval 10-ročného chlapca, ten mlčal

Marec 1983. Jeff Doucet bol s rodinou Plauchéových dohodnutý, že Jodyho po tréningu zavezie domov. Jody sedel na prednom sedadle a Jeff sa prvýkrát rukou nevhodne dotkol Jodyho.

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 70105 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo Jody nikdy pedofila neprezradil 
  • Ako často ho muž znásilňoval
  • Ako prebiehal únos Jodyho pedofilným učiteľom
  • Prečo ho polícia odhalila a našla aj s uneseným Jodym
  • Aký trest dostal Jodyho otec za vraždu pedofilného učiteľa a prečo rozsudok rozdelil spoločnosť
  • Prečo aj dnes Jody rozpráva o svojom traumatickom období života
Domov
Zdieľať
Diskusia