Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 22:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber a Hailey Baldwin v spodnom prádle oslavujú 50. narodeniny populárnej značky. V retro reklame nechýba ani ASAP Rocky

NEWS JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Ako sa zmenila móda za posledných pár dekád?

Obrovské značky majú vo zvyku oslavovať výročia vo veľkom štýle a zahanbiť sa nenechal ani populárny Calvin Klein, ktorý má za sebou už pol storočia existencie. Predajca spodného prádla existoval už v čase, keď Američania pristáli prvýkrát na mesiaci a dokázal reflektovať trendy počas niekoľkých dekád aj s pomocou známych osobností. 

Presne toto všetko odzrkadľuje aj najnovší spot, v ktorom si okrem manželskej dvojice Justin BieberHailey Baldwin zahrali napríklad aj ASAP Rocky alebo Kendall Jenner. Práve prítomnosť hviezd robí z najnovšej reklamy CK naozaj nákladnú záležitosť a aktuálne ju bude verejnosť musieť rešpektovať aj v rámci celého sveta – online aj v uliciach. 

Taktiež uzrie svetlo sveta limitovaná kolekcia produktov, ktorá je rovnako výsledkom prirodzeného vývoja od historických momentov až po digitálnu doby a kopíruje myšlienku spotu.

Odporúčané
Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku 8. októbra 2019, 7:57
Domov
Zdieľať
Diskusia