Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2019, 7:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku

OSOBNOSTI TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Manželka natočila Justina Biebera počas živého vysielania na Instagrame, ako napodobňuje Taylor Swift po operácii, keď bola ešte na silných liekoch.

Už relatívne dávno Taylor Swift podstúpila operáciu očí metódou, ktorá si v tom čase ešte vyžadovala aj hospitalizáciu a taktiež nadopovanie silnými liekmi proti bolesti. Tie spôsobili, že sa istý čas speváčka správala ako nadrogovaná. Jimmymu Fallonovi sa podarilo získať autetické zábery priamo z nemocnice a Taylor Swift ich ukázal priamo vo svojej populárnej show. Všetci sa zasmiali a išlo sa ďalej. 

Odporúčané
PETA kritizuje Justina Biebera kvôli kúpe mačiek za 35-tisíc. Riešte skutočné problémy, odkazuje spevák PETA kritizuje Justina Biebera kvôli kúpe mačiek za 35-tisíc. Riešte skutočné problémy, odkazuje spevák 4. októbra 2019, 15:43

Samozrejme, verejnosť video, kde sa populárna celebrita chová ako nepríčetná, patrične zaujalo. Aktuálne sa ho dokonca počas živého vysielania na Instagrame chytil aj Justin Bieber, ktorý pred fotoaparátom svojej manželky Hailey Baldwin predviedol krátku a vtipnú paródiu scénky s banánom. Aj s prihliadnutím na ich spoločnú históriu bolo jasné, že si z Taylor Swift robí srandu. 

Video, kde je Taylor Swift v nemocnici, nájdeš od 1:20.  

Okamžite sa voči manželskému páru spustila veľká vlna nenávisti, keďže sa do nich obuli fanúšikovia Taylor Swift, ktorí ju ľutovali. Podľa nich je nemiestne robiť si srandu z človeka, ktorý sa nevie ovládať. Justinovi a Hailey vulgárne na Twitteri nadávali stovky ľudí, na čo sa modelka rozhodla reagovať. 

Ako už býva zvykom, sériu príspevkov vymazala, šikovným fanúšikom sa však podarilo urobiť si screenshot. Najprv sa manželka Justina Biebera čudovala, že niekto dokáže byť tak veľmi nahnevaný na človeka, ktorého ani nepozná a následne venovala dva Tweety fanúšičke Taylor Swift.

Odporúčané
Taylor Swift má plán, ako ušetriť skoro 300 miliónov. Celoživotnú tvorbu prespieva ešte raz Taylor Swift má plán, ako ušetriť skoro 300 miliónov. Celoživotnú tvorbu prespieva ešte raz 22. augusta 2019, 15:14

Ocenila, že dokáže svoju obľúbenú speváčku tak vášnivo brániť, zároveň však dodáva, že jej nepomôže, keď sa bude na ňu hnevať. Hailey tvrdí, že sa rovnako hnevala na ľudí, ktorých nepoznala a mala kvôli tomu psychické problémy. 

Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku
Domov
Zdieľať
Diskusia