Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 15:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

PETA kritizuje Justina Biebera kvôli kúpe mačiek za 35-tisíc. Riešte skutočné problémy, odkazuje spevák

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justinovi vraj nezáleží na pomoci zvieratám.

Najväčšia organizácia bojujúca za práva zvierat PETA sa obula do Justina Biebera za to, že si prednedávnom zadovážil dve mačiatka, jedno v hodnote 15-tisíc a druhé v hodnote 20-tisíc dolárov. Ide o vzácny druh savanských mačiek – krížencov medzi domácou mačkou a africkou mačkovitou šelmou, ktorá sa, pochopiteľne, nedá bežne zohnať. 

Viceprezidentke PETA Lise Lange sa podľa People nepáči, že spevák učí svojich fanúšikov, že sa majú domáce zvieratá kupovať: „Justin Bieber by mohol inšpirovať fanúšikov po celom svete, aby zachraňovali životy adopciou mačiek z lokálnych útulkov namiesto podporovania dopytu po hybridných mačkách, čím prispieva ku kríze premnožovania zvierat,“  hovorí Lange. Dodáva, že podľa nej Justinovi Bieberovi nezáleží na pomoci zvieratám.  

Odporúčané
Bral som tvrdé drogy, k ženám som sa správal neúctivo. Justin Bieber spomína na najťažšie časy, keď myslel na samovraždu Bral som tvrdé drogy, k ženám som sa správal neúctivo. Justin Bieber spomína na najťažšie časy, keď myslel na samovraždu 3. septembra 2019, 15:15

Netrvalo dlho a správa sa dostala až k samotnému populárnemu spevákovi, ktorý venoval organizácii PETA vrúcny odkaz. Podľa neho by sa mala organizácia bojujúca za práva zvierat venovať skutočným problémom, akým sú napríklad týranie zvierat alebo pytliactvo. 

Bieber sa snaží vysvetliť, že nie je dôvod na paniku a dôvod prečo si nezobral mačky z útulku je, že chcel špecifický druh. „Verím v adopciu zvierat z útulkov, ale zároveň si myslím, že mám právo si vybrať na základe preferencií, na to presne chovatelia sú,“ dodáva.

„PETA, choďte a pomôžte s plastami v oceánoch a nechajte moje nádherné mačky na pokoji,“ uzatvára spevák a označuje aj profil mačiatok, ktoré majú už viac ako 250-tisíc sledovateľov na Instagrame. 

PETA kritizuje Justina Biebera kvôli kúpe mačiek za 35-tisíc. Riešte skutočné problémy, odkazuje spevák
Domov
Zdieľať
Diskusia