Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. septembra 2019, 15:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bral som tvrdé drogy, k ženám som sa správal neúctivo. Justin Bieber spomína na najťažšie časy, keď myslel na samovraždu

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber chce povzbudiť každého, kto si vo svojom živote prechádza náročným obdobím. Apeluje aj na vieru a náboženstvo.

Justin Bieber už dávno nie je tým spevákom pre mladé dievčatá, ako ho mnohí poznajú z minulosti. V súčasnosti sa už hudbe venuje len veľmi okrajovo – mali sme ho možnosť počuť maximálne na niekoľkých spoluprácach, napríklad s Billie Eilish alebo Edom Sheeranom.

Pred niekoľkými mesiacmi zároveň priznal, že dôvodom sú jeho psychické problémy. Pred tým, ako začne opäť robiť hudbu pre iných, sa podľa jeho vlastných slov musí vysporiadať sám so sebou. 

Odporúčané
Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy 27. marca 2019, 9:46

V poslednej dobe sme boli svedkami aj viacerých jeho zvláštnych výstrelkov, napríklad, keď zaútočil prostredníctvom Instagramu na Eminema a bránil mladých raperov alebo keď cez Twitter vyzval na zápas v MMA Toma Cruisea. Za všetky svoje vyjadrenia sa vždy neskôr ospravedlnil a pridal aj dlhý príspevok, v ktorom opisoval svoje pocity. V jednom prezradil, že psychické problémy mu pomáha prekonať viera

Aktuálne na svojom oficiálnom Instagrame zverejnil snáď najdlhšie vyjadrenie vôbec. Začína tým, že rozumie každému, kto si prechádza ťažkým obdobím, musí riešiť problémy vo vzťahoch, vysporiadať sa pri tom s prácou, zodpovednosťou, finančnými ťažkosťami a podobne. Dodáva, že niekedy to môže byť natoľko náročné, že človek rozmýšľa nad samovraždou. 

Podľa speváka je však dôležité obklopovať sa ľuďmi, ktorí nám rozumejú a materiálny svet nie je to, čo ľudí dokáže naplniť. To reflektuje aj na vlastnej skúsenosti. Justin sa rozpísal aj o svojom životnom príbehu, o tom, ako sa stal slávnym a mal milióny dolárov bez akýchkoľvek skúseností s reálnym svetom. „Do svojich 20 rokov som spravil každé zlé rozhodnutie, na aké si dokážeš pomyslieť,“ tvrdí popová hviezda. 

Odporúčané
Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber 1. júla 2019, 10:34

Justin priznáva aj to, že bral tvrdé drogy a správal sa neúctivo k ženám. V tejto súvislosti spomína aj štúdiu, ktorá tvrdí, že človek na pódiu zažíva veľké návaly dopamínu, čo spôsobuje emocionálne výkyvy. S tými sa následne umelec musí vyrovnávať, nie vždy to však dopadne dobre. 

V závere píše Bieber o tom, že mu v živote najviac pomohla viera v Boha a manželstvo. Učí sa zodpovednosti a trpezlivosti. Na záver pripomína, že najdôležitejšie je správať sa k ľuďom láskavo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia