Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019, 11:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber kritizuje Eminema. Nerozumieš novej generácii raperov, odkazuje mu

HUDBA EMINEM JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber sa na margo albumu Kamikaze vyjadril na svojom Instagrame.

Keď Eminem minulý rok vydal nový album Kamikaze, nebál sa na ňom skritizovať novú generáciu raperov. Viac či menej sa obul do mien ako Lil Xan, Lil Pump či Lil Yachty a od veľkej časti svojich fanúšikov sa dočkal uznania, pretože dnešní moderní raperi nie sú po chuti úplne každému.

Tentoraz sa však o albume Kamikaze vyjadril Justin Bieber. Spevák v poslednej dobe zažíva ťažšie chvíle, bojuje s psychickými problémami, ale jeho stav sa pomaly zlepšuje a v lete by sme sa mali dočkať nového albumu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber),

Medzitým možno hľadá inšpiráciu v rape, pretože na svoje instagramové stories zavesil screenshot, ako počúva skladbu The Ringer z albumu Kamikaze a o pár minút pridal svoj názor.

Bieber napísal, že sa mu páči Eminemov flow, ale nepáči sa mu, že dissuje nových raperov. „Mám rád novú generáciu rapu, on jej skrátka nerozumie,“ doplnil. Eminem sa zatiaľ k názoru speváka nijak nevyjadril, a zrejme budeme na reakciu čakať márne, pretože legendárny raper má zrejme lepšie veci na práci ako reagovať na Justina.

Samozrejme, fanúšikovia sa už rozdelili na dve skupiny, keďže jedna novú generáciu neobľubuje a tá druhá ju zase miluje.


Domov
Zdieľať
Diskusia