Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 18:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande vysvetľuje, prečo zrušila stretnutia s fanúšikmi za stovky dolárov: Moje záchvaty úzkosti sa zhoršili

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Pôvodne sme sa dočkali vysvetlenia, ktoré nesúviselo so zdravotným stavom populárnej speváčky.

Tesne pred pražským vystúpením sme informovali o vyjadrení Ariany Grande, ktorá sa rozhodla zrušiť stretnutie fanúšikmi aj napriek tomu, že si už za meet'n'greet zaplatili niekoľko stoviek.

Odporúčané
Ariana Grande sa so Slovákmi a Čechmi nestretne. Kvôli bezpečnosti je vstup na koncert povolený len s priehľadnými taškami Ariana Grande sa so Slovákmi a Čechmi nestretne. Kvôli bezpečnosti je vstup na koncert povolený len s priehľadnými taškami 3. septembra 2019, 9:47

Peniaze im síce boli vrátené, v tomto prípade však podstatne viac túžili po zážitku. Ako dôvod bola vtedy komunikovaná skutočnosť, že speváčka musela kvôli enormnému záujmu pridať ďalšie zastávky a aby mala dostatok energie na vystúpenia, musela zrušiť všetko ostatné v rámci jej programu. 

Aj keď má na to plné právo a väčšina fanúšikov jej rozhodnutie rešpektovala, našli sa aj takí, ktorí sa posťažovali. Aj preto sa samotná Ariana rozhodla prostredníctvom Twitteru prezradiť, že v skutočnosti ide o jej psychické zdravie, informuje Capital FM.

Aktuálne sa jej záchvaty úzkosti zhoršili a údajne je to na nej vidieť. Nechce, aby ju fanúšikovia videli inak ako v najlepšom zdravotnom stave. Dodáva, že sa kvôli tomu cíti zle. 

Odporúčané
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu 4. septembra 2019, 9:48

Ariana Grande vysvetľuje, prečo zrušila stretnutia s fanúšikmi za stovky dolárov: Moje záchvaty úzkosti sa zhoršili
Domov
Zdieľať
Diskusia