Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2019, 9:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande sa so Slovákmi a Čechmi nestretne. Kvôli bezpečnosti je vstup na koncert povolený len s priehľadnými taškami

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Speváčka pridáva ďalšie koncerty a ruší stretnutia s fanúšikmi, ktorí si už za špeciálnu časť programu zaplatili. Peniaze im vrátia.

Ariana Grande už zajtra vystúpi v Prahe pred približne 18-tisíc Slovákmi a Čechmi. Po tom, čo z ničoho nič koncert presunula z 8. na 4. septembra prichádza ďalšia zmena, ktorú neocenia hlavne VIP návštevníci. Niektorí z nich si totiž priplatili aj za to, že sa môžu s populárnou speváčkou stretnúť osobne, a taktiež sa zúčastniť špeciálnej Soundcheck Party.

Odporúčané
Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj 10. augusta 2019, 9:17

Aktuálne organizátori z Live Nation CZ oznámili, že túto možnosť Ariana Grande zrušila. Dôvodom je pridanie ďalších zastávok v rámci európskej časti tour pre enormný záujem fanúšikov vo viacerých metropolách. Vzhľadom k vyčerpávajúcemu programu robí všetko pre to, aby si zachovala dostatok energie a aby pri tom neutrpel jej hlas. 

„Pro Arianu Grande je toto rozhodnutí velmi těžké a mrzí ji zklamání fanoušků, ale na svých koncertech chce podávat stoprocentní výkony,“ dodáva v oficiálnom príspevku Live Nation. 

Taktiež je potrebné pripomenúť, že vzhľadom na teroristický útok počas koncertu Ariany Grande v Manchestri pred dvoma rokmi sú v rámci jej vystúpení výrazné sprísnené bezpečnostné predpisy. Vstup na štadión s ruksakom či taškou je povolený len v prípade, že je možné vidieť jej obsah vďaka transparentným materiálom. V opačnom prípade sa človek dovnútra s taškou nedostane. 

Odporúčané
Ariana Grande naložila fanúšikovi, ktorý ju kritizoval za autotune. Zaspievam to rovnako u teba doma aj v sprche, odkázala mu Ariana Grande naložila fanúšikovi, ktorý ju kritizoval za autotune. Zaspievam to rovnako u teba doma aj v sprche, odkázala mu 2. septembra 2019, 15:00

 

Domov
Zdieľať
Diskusia