Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 19:08
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Kalifornská spoločnosť ti dá 100 000 dolárov, ak sa vykašleš na svoje zamestnanie a začneš makať pre ňu

ZAUJÍMAVOSTI KALIFORNIA
Uložiť Uložené

Netradičná ponuka, to musíme uznať.

Snom každého z nás je nájsť si robotu, ktorá nás baví a zároveň nás dokáže plnohodnotne uživiť. Ak takú práve hľadáš, držíme ti palce, ak stále tápeš, možno pre teba máme zaujímavú ponuku. Spoločnosť prAna, ktorá sídli v Kalifornii, láka na slušný balík peňazí. Pre svojho zamestnanca sľubuje 100 000 dolárov a jediné, čo od teba žiadajú, je opustiť aktuálne zamestnanie, informuje Mentalfloss.

Spoločnosť vyrába odevy z recyklovaného plastu, konope či z organického vlákna. Ich netradičný marketingový ťah obhajujú celkom prozaicky. „Chceme takýmto spôsobom rozšíriť našu filozofiu „Clothing for Positive Change“,“ uviedol v tlačovej správe Jeff Haack, viceprezident spoločnosti pre globálny marketing. Ľudia budú mať potom možnosť podeliť sa, ako ich zmena zamestnania vďaka spoločnosti ovplyvnila.

Keď sme písali o práci ochutnávača sladkostí, vtedy si nemal možnosť zúčastniť sa. Tentokrát to však môžeš byť aj ty, stačí mať viac ako 21 rokov. Stačí poslať krátke video, čo pre teba znamená vysnívaná práca. Možno budeš práve ty ten, ktorého sa rozhodnú zamestnať. Peniaze spoločnosť bude dávkovať po štvrtinách, každý štvrtrok by si dostal 25 000 dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia