Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 13:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Edward Norton je detektívom s tourretovým syndrómom, ktorý vyšetruje vraždu svojho mentora Brucea Willisa

Edward Norton je detektívom s tourretovým syndrómom, ktorý vyšetruje vraždu svojho mentora Brucea Willisa
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známych hercov však bude vo filme viac.

Lional (Edward Norton) je detektív trpiaci tourettovým syndrómom. Ten mu strpčuje nielen jeho profesionálny, ale aj osobný život. Pod krídla si ho vezme skúsený veterán Frank Minna (Bruce Willis), ktorý je neskôr zavraždený.

Vo filmovej adaptácii knižnej predlohy Jonathana Lethema zasadenej do New Yorku roku 1950 sa bude Lional snažiť odhaliť pravdu o smrti (nielen) jeho mentora. Postupom času zisťuje, že za všetkým v pozadí zrejme stojí mocný muž menom Moses Randolph (Alec Baldwin), ktorý si v New Yorku môže dovoliť prakticky čokoľvek.

Debutový trailer k Motherless Brooklyn od Warner Bros. Pictures zobrazuje starého dobrého Willisa, ale v prvom rade sa zameriava na hlavného hrdinu, ktorého stvárňuje Edward Norton.

Jedna z vedľajších rol v snímke ale pripadla aj na talentovaného Willema Dafoea (Čata, Antikrist). Ďalej si vo filme zahrajú Ethan Suplee, Leslie Mann, Josh Pais, Fisher Stevens, Michael K. Williams či Robert Wisdom.

Charizmatický Edward Norton sa po romantickej komédii Rabín, kňaz a krásna blondína z roku 2000 chytá opäť režisérske remesla, no tentokrát sa presunie do kriminálneho žánru.

Obsadenie Motherless Brooklyn je viac než nádejné a spracovaniu knižnej predlohy Nortonom fandíme. V našich kinách sa k filmu dopracujeme 31. októbra (říjen) 2019 a v Česku bude premiérovať 5. decembra (prosinec) toho istého roku. Viac sa o snímke dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia