Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 12:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pennywise sa už trasie radosťou. Za 27 rokov mu členovia Loser’s Club veľmi chýbali a chce sa im odplatiť

Pennywise sa už trasie radosťou. Za 27 rokov mu členovia Loser’s Club veľmi chýbali a chce sa im odplatiť
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY IT 2
Uložiť Uložené

Od premiéry najočakávanejšieho hororu tohto roka nás oddeľujú už len 3 týždne.

Po dvoch rokoch sa Pennywise vracia do kín, aby postrašil deti aj dospelých, odplatil sa členom Loser’s Club a zarobil Warnerom nejaké tie milióny. A okrem tej odplaty dnes už dospelým kamarátom sa mu to všetko s istotou podarí. Od premiéry nás delia 3 týždne, a preto je stále citeľnejšie, že Warner chce film potlačiť čo najviac. Aj dnes tu máme 3 nové videá pozostávajúce zo starších, ale aj z čisto nových záberov. 

Od udalostí z prvého filmu ubehlo už 27 rokov, a tak je jasné, že nám hlavné postavy museli dospieť. V It: Chapter Two sa síce ukážu aj detskí predstavitelia ústredných hrdinov, no prvé husle budú hrať bezpochyby práve dospeláci. Rozhodne sa však poriadne zapotia, keďže sa v mestečku Derry opäť raz preberie zlo v podobe strašidelného klauna Pennywisea

Za réžiou It: Chapter Two stojí už zmienený Muschietti a okrem Chastain uvidíme aj hercov, ako James McAvoyBill SkarsgårdBill HaderSophia LillisFinn WolfhardJavier BotetJaeden LieberherJames RansoneWyatt OleffJack Dylan GrazerJeremy Ray TaylorChosen JacobsAndy Bean či Jay Ryan. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. septembra (září) 2019 pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia