Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2019, 18:54
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Emily Ratajkowski ukázala neoholené podpazušie, modelka chce poukázať na dôležitosť práv žien

ZAUJÍMAVOSTI EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Fotku pridala aj na svojom profile na Instagrame.

„Dajte ženám príležitosť stať sa tým, čím chcú byť,“ napísala k fotke Emily Ratajkowski, známa americká modelka. Emily chce podporovať ženy v tom, aby sa nebáli prejaviť sa a ukázali svoju mnohotvárnosť. Napísala pre módny magazín Harper's BAZAAR esej, v ktorej poukázala na dôležitosť práv žien.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

To, ako sa žena oblieka, čo zverejní na internete alebo jej rozhodnutie, či sa oholí trebárs pod pazuchami. „Robte to, čo chcete, dámy, nech je to čokoľvek,“ napísala. Fotku okrem Emily zavesil na svoj profil aj magazín. Ako to už býva, medzi stovkami komentáristov sa našli takí, ktorí s modelkou súhlasia a dali jej za pravdu. Iní zas tvrdia, že neholiť si podpazušie je nechutné a žena by sa o seba mala starať.

V januári si ženy po celom svete nechávajú voľne narásť ochlpenie. Chcú tak poukázať na to, že chlpy sú prirodzené. Iniciatívu Januhairy vymyslela študentka Laura Jackson. 21-ročná Laura si svoje ochlpenie na tele nechala po prvýkrát voľne narásť, keď si to vyžadovala rola v predstavení. Zistila, že vďaka tejto prirodzenosti sa jej do žíl vlieva viac sebavedomia a cíti sa slobodnejšie. Vymyslela teda Januhairy a iniciatíva sa rozšírila do celého sveta.

Domov
Zdieľať
Diskusia