Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2019, 19:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slimso má šatník za 5 000 €, Kali už nerieši párty

REFRESHER ASAP ROCKY KALI
Uložiť Uložené

Sleduj nové Freshnews, v rámci ktorých prinášame aj zaujímavé reportáže z ulíc.

V najnovších Freshnews si ukážeme zopár záberov z posledného dielu tohtoročného Refresher Leta, v rámci ktorého sme navštívili napríklad aj slovenskú Saharu. Tešiť sa naň môžeš už vo štvrtok a dovtedy si môžeš skrátiť čas predošlými dielmi. 

Zároveň sme sa boli pozrieť, ako to vyzerá a chutí v bratislavskej zmrzlinárni, ktorá patrí medzi 50 najlepších v Európe. Tajomstvom úspechu je viac ako 60-ročná tradícia, ale aj moderné technologické postupy a ochota majiteľov načúvať tomu, čo očakávajú zákazníci. 

Barborka a Šajmo prezradia čosi viac o prepustení amerického rapera ASAP Rockyho zo švédskeho väzenia, pozrieme sa na šatník youtubera Slimsa a novú skladbu v podaní Kaliho. Ten vysvetľuje, ako sa zmenili jeho priority po tom, čo sa mu narodila dcéra a prečo preferuje letový režim pred rozbíjaním sa v kluboch.  

Domov
Zdieľať
Diskusia