Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 8:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Steve-O chce bojovať s Justinom Bieberom miesto Toma Cruisa

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER STEVE O
Uložiť Uložené

Slávny člen Jackass už zažil aj náročnejšie výzvy.

Steve-O nechce vyvolávať medzi ním a Justinom Bieberom žiadne konflikty, pretože ako sám pre TMZ povedal, v skutočnosti má slávneho speváka veľmi rád. Na druhej strane sa ale veľmi rád ponúkol ako náhradný bojovník v prípade, že Tom Cruise súboj s Bieberom odmietne.

S Danom Whiteom sme mali menší rozhovor a súhlasil, že pokiaľ do toho Tom Cruise nepôjde a niekto bude musieť zaplniť jeho miesto v klietke, potom som ten pravý,“ prezradil Steve-O rozhodnutie šéfa UFC Dana Whitea. Ako Steve-O navyše priznáva, jeho telo dokáže zniesť skutočne obrovské množstvo rán, o čom nás už neraz presvedčil svojimi šialenými kúskami z Jackass.

Začiatkom júna sa Justin Bieber rozhodol na Twitteri vyzvať Toma Cruisa na súboj, ale neskôr priznal, že išlo iba o vtip a herec by mu určite nakopal zadok. Írsky zápasník Conor McGregor sa však medzičasom ponúkol, že pokiaľ budú obaja súhlasiť, ich súboj rád zorganizuje.

Šéf UFC Dana White neskôr potvrdil, že zápas medzi nimi je stále reálny. V súčasnej situácii sa však nedá Bieberova výzva brať príliš vážne a bez Cruiseovej odozvy nemožno so zápasom vôbec rátať.

Určite ale veríme, že Steve-O by s podobne šialeným súbojom nemal vôbec problém. V minulosti nám predsa len už neraz dokázal, že žiaden experiment nie je pre neho dostatočne šialený.

Anketa:
O aký súboj by si mal záujem?
Tom Cruise a Justin Bieber
Steve-O a Justin Bieber
Tom Cruise a Justin Bieber
39 %
981 Hlasov
Steve-O a Justin Bieber
61 %
1567 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia