Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. júna 2019, 13:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vo finále Orange is the New Black sa Piper musí prebíjať životom mimo väzenia

Vo finále Orange is the New Black sa Piper musí prebíjať životom mimo väzenia
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ORANGE IS THE NEW BLACK
Uložiť Uložené

Úspešný seriál sa blíži k svojmu koncu.

V priebehu šiestich sérií Orange Is the New Black sme mohli sledovať život väzenkýň, kde sa hlavné hrdinky dostávali do rôznych konfliktov. Po prepustení na slobodu však Piper (Taylor Schilling) zisťuje, že zaradenie sa do bežnej spoločnosti bude náročnejšie, než si myslela. Ľudia k nej pristupujú s odstupom a život sa zdá byť neznesiteľný. 

Okrem civilného prostredia však budeme môcť aj naďalej nazerať na svet za mrežami amerického Litchfieldu. Diváci sa mnohokrát zhodujú na tom, že srdcom celého seriálu nie je iba hlavná hrdinka Piper, ale taktiež ostatné ženy z výchovného zariadenia. Preto je podstatné, že príbeh poslednej série by sa mal opätovne sústrediť na kľúčovú postavu, ale aj na ostatné hrdinky.

Pre streamovacieho giganta Netflix seriál produkuje Lionsgate TV. Jeho riaditeľ už v minulom roku prehlásil, že zvažujú natočenie spin-offu zameraného na niektorú z postáv. 

Majte na pamäti, že seriál vlastníme a budeme ho distribuovať najbližšie roky. V aktuálnej dobe prebiehajú diskusie a keď nadíde správny čas, budeme s Jenji (showrunnerka) konzultovať potenciálne pokračovanie,“ cituje niekdajšie vyjadrenie riaditeľa Lionsgate TV Kevina Beggsa Latin Times. 7. séria seriálu bude na Netflixe dostupná od 26. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia