Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. júna 2019, 20:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Počúvaj Ega, Zaya a Nik Tenda na remixe Yzomandiasovej skladby Rick nebo Raf

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Pôvodná skladba uzrela svetlo sveta len pred niekoľkými týždňami a dnes sme sa dočkali aj remixu od troch interpretov, ku ktorým ma Yzomandias dlhodobo veľmi blízko.

  

Yzomandiasov videosingel Rick nebo Raf je vonku len približne mesiac a už čoskoro pokorí hranicu milióna views na YouTube. Člen Milion Plus sa vo videoklipe vracia ku časom, keď si ešte hovoril Logic a už tradične ide o banger, ktorý sa právom tešil obrovskému úspechu aj na koncertoch v rámci aktuálne prebiehajúceho KML Tour s labelovým projektom. 

Odporúčané
Yzomandias k nám po rokoch vrátil pojem mixtape. J.Eden 2 dáva fresh zvuk starším veciam a prináša veľa nového (Recenzia) Yzomandias k nám po rokoch vrátil pojem mixtape. J.Eden 2 dáva fresh zvuk starším veciam a prináša veľa nového (Recenzia) 1. júna 2019, 14:13

Teraz sme sa dočkali aj novej verzie s pôvodným beatom od Konexa, do ktorého však rapujú aj Ego, Zayo a Nik Tendo

Všetci títo chalani majú k Yzovi dlhodobo prirodzene blízko, takže nejde o žiadne veľké prekvapenie, fanúšikovia však aspoň majú možnosť počuť, ako sa dokázali s hitom popasovať ďalší interpreti, konkrétne reprezentanti za Kontrafakt, Haha Crew a Milion +. Do komentárov nám daj vedieť, koho výkon sa ti páči najviac. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

ZÍTRA 20:00 @MILIONPLUS YTB Art @frantiseksedlacek_

Príspevok, ktorý zdieľa Yzomandias (@yzomandias),

Domov
Zdieľať
Diskusia